14, 18, 18A, 20A - Mine Viru peatusesse, see asub Pärnu maanteel Musumäe juures. Bussiliinid nr 14, 18 ja 18A teevad linna sõites lõpp-peatuse Viru keskuse ja Draamateatri vahel Pärnu maanteel ajutises Viru peatuses, mis asub tavapärasest Viru peatusest ca 100 m Draamateatri pool. Varem oli nende busside lõpp-peatus Laikmaa tänaval hotelli ees. Eelpool nimetatud ajutises peatuses hakkavad peatuma ka läbivad bussiliinid nr 5, 20, 20A, 36 ja 73. Sellest peatusest saab liinidega nr 20 ja 20A D-terminali juurde.

15 - alates 17. aprillist pead minema Estonia peatusesse, mis asub Teatri väljakul, üle tee Estoniast, Solarise ja Akadeemilise raamatukogu vahelisel alal. Tea, et see on asendusperioodil väga paljusid busse teenindav peatus, seega võib peatuste alal olla pikk busside järjekord.

Kindlasti ei maksa kohe oma bussi juurde joosta, kui see eemalt paistab, vaid oodata, kuni buss on oma peatuse ala juures, alles siis teeb ta peatuse ja laseb inimesed bussist väljuda ja võtab uued sõitjad peale.

35, 44, 51, 60, 63 - Mine Hobujaama peatusesse. Need liinid teevad Viru ringil tagasipöörde, mõlemal pool teed Narva maanteel asuvad Hobujaama peatused toimivad.

34 - Muugale sõitjad peavad sammud seadma Ahtri tänaval asuvasse ajutisse peatusesse. Viimane asub Ahtri tänaval, olemasoleva busside seisuplatsi kõrval.

NB! Kuna päris otse Muugalt kesklinna enam ei saa, tasub selle bussiliini sõitjatel kaaluda ümberistumist juba varem, näiteks Poska peatuses.

Miks selline muudatus on tehtud just Muuga bussile? See võimaldab natukenegi hajutada liine, mis muidu peaksid kõik Viru ringil tagasipöörde tegema. Liikluskoormus Viru ringile saab olema väga suur ja nimetatud bussiliiniga on võimalik kiiremini jõuda Ahtri tänava piirkonda, kuhu varasemalt Pirita suunalt otse ei saanud.

8, 38 – Muuga ja Äigrumäe suunal alustavad need bussid teenindamist Ahtri tänaval asuvast ajutisest peatusest, Viru terminalist need bussid enam ei välju. Kesklinna suunal sõidavad bussid tavapäraselt, aga lisandub liikumistee ja peatused Mere puiesteel ja Ahtri tänaval.

Nende liikumistee on pea sarnane: linnasüdamele lähenedes jälgib bussiliin endist marsruuti (Pronksi ja Hobujaama peatused linnapoole on olemas).

1, 29, 40, 48 - Need bussid jäävad ka edaspidi väljuma Viru terminalist. Küll on aga neil uus lõpp-peatus A. Laikmaa tänaval, samas kohas maakonnaliinidega. Sinna jäävad bussid koos juhtidega nüüd ka puhkeajale. Senine Laikmaa peatus hotelli ees suletakse. Seal tuleb siis bussist maha minna. Uueks ringiks tuleb jalutada aga Viru terminali.