Lavastuse kunstnik on Kristjan Suits. Osades suur osa Ugala trupist sh Maarja Mõts ja Margaret Sarv.

Selle nädala kultuuribiidi ongi koostanud need kaks värsket näitlejannat. Muusikavalikut saab tervikuna kuulata ka siit.

Laulud Maarjalt:

Thee Sacred Souls - It’s Our Love

Hea bänd! Hea lugu, mille taustal päikesepaistel hõljuda. Armastus, varsti saabuv suvi, kõik läheb hästi!

Sven Grünberg - Nimetu

Lugu filmist „Hukkunud Alpinisti hotell“. Muusika, mis toob endaga kaasa lummava maailma. Nagu teiselt planeedilt. Soovitan kuulata Viljandi järve ääres mändide vahel.

(alloleval lingil on kogu muusikavalik järjest, välja arvatud Konovalovi „Legendaarne“)

Abel Korzeniowski - A Thousand Times Good Night

Filmile „Romeo ja Julia“ loodud pala. Õrn ja igatsust täis.

Peeter Konovalov - Legendaarne

Südantliigutav lugu, mida lauldakse XIII noorte laulupeol. Seade - Tõnu Kõrvits, tekst - Heiti Talvik. Muusika - Peeter Konovalov, kes on muuhulgas „Kaheteistkümnenda öö“ muusikaline kujundaja.

Els Himma - Kesköö

Soojade suviste keskööde ootuses.

Laulud Margaretilt:

Valida välja vaid viis lugu ei ole just lihtne ülesanne. Koostan seda nimekirja pühapäeva õhtul sõites bussiga Viljandisse, vaadates oranži kustuvat päikest. Lähtungi selles valikus praegu meeli valdavast pisut melanhoolsest tänutundest. Tänutundest, et võib kogeda, elada, olla, näha, muusikat kuulata...

Baltazar Montanaro – Flor Vermelha

Esitaja ei ole folkloori austajate seas tõenäoliselt võõras. Ta ütles mulle kunagi, et ta tahaks mängida viiulit nii, et see kõlaks sama ilusasti nagu flööt. Sellega ei ole ta hakkama saanud, õnneks - tema viiulimäng on palju ilusam.

Ma ei tea, millest need sõnad räägivad, aga ma tunnen. Otsene tõestus sellest, et lihtsuses peitub võlu ja et vaikus võib laulda.

Johnny Flynn – Amazon Love

See laul on juba iseenesest nii ilus, et võib rahumeeli nutta (ikka naeratades). Aga kui ma sain teada, et Johnny Flynniga koos laulab tema väike õde, siis ma mõtlesin – mis tunne võis olla nende vanematel kuulda, kuidas nende lapsed on koos midagi nii ilusat loonud. See näib täiesti kirjeldamatult ilus tunne. Nüüd mõtlen sellele iga kord, kui seda lugu kuulan.

Kadhja Bonet – Delphine

Sattusin juhuslikult Spotify’s Kadhja Bonet’ muusikat kuulama. Kuulasin ja kuulasin ja ikka veel kuulan. Tema bondilik salapära, grünbergilikult sürreaalsed helimaastikud, mõnusalt kõditav haprus ja sügavalt kumav jõulisus on vastupandamatult võluvad.

Baglaens – Lowly

Jälle üks lugu, millele täiesti juhuslikult sattusin ja mis siis minuga kaasas käima hakkas. Sellel lool on nukra kulgemise tunne, segatud õrna lootusega, et kuskile ollakse ikkagi teel. Eriline kõlapilt, ühes kohas tahaks alati valjult kaasa jorutada – võib ära arvata, mis kohas...

Music Sounds Better with You – Neil Frances

Lõpuks tuleb melanhooliast ikkagi välja tulla ja puusad natuke nõksuma saada. Neil Frances on samuti üks mu viimase aja lemmikutest. Suvised sõidud käänulistel teedel on tulemas! On olemas muusika! Seda on parem koos kuulata ja võib juhtuda, et armastus toob meid jälle kokku!