Kõik kolm kunstniku töötavad erinevate meediumitega, kuid nende loomingut seob huvi mitmekihilise reaalsuse avastamise vastu. Olgu selleks siis iroonilised vibratsioonid või teatud mõttes inimese nihestumised ruumis. Näitusel saab näha teoseid, mis mõjuvad ühtviisi suurelt ja võimsalt, väikselt ja õrnalt, salapäraselt ja kahtlaselt. Nagu kunstnikele kombeks, on nad ninaga kevadist õhku nuusutanud, et nähtamatuid aistinguid tunnetada.

Eneli Valge peamised väljendusvahendid on akadeemilise käsitluslaadiga õlimaal ja installatsioonid. Maaliseeriate kõrval eksponeerib ta taastoodetud kunstiobjekte. Otsustanud oma kunsti taastoota, kujundades ja töödeldes teoseid ümber ning andes neile seeläbi uue idee ehk luua vanast kunstiobjektist uus teos.

Eveli Variku ideeks on sellel näitusel luua pisut kummastav ruumilahendus kõigi kolme kunstniku erinevatele teostele. Luua nähtamatud tajutavad seosed. Väljapanekuna eksponeerib kunstnik installatsioone, fotosid ja joonistusi.

Margit Randmäe ekspositsiooniks on klaasikunst. Teoste vormimängud sirutavad end läbi ruumide. Ühe detaili paljusus erinevates kordustes loob hõrgu meeleolu lisades salapära ja imetlust.

Nagu näituse pealkirigi ütleb, luuakse teostega mitmeid paralleelreaalsusi, kus ruumidevahelisel teekonnal saab välja lugeda ebatavalisi mõtteid ja samas lihtsaid arusaamu. Teekonna kulgemine läbi erinevate tubade, kus ruumide sisesed detailid koosluses objektidega on loodud nende tubade jaoks. See pole niisama näitus vaid ühe suure idee lavastus.

Näitus jääb avatuks kuni 20. maini 2023.