Merchant, „Tumbledown“

Sõber Andrease juures avastasin selle loo, kui tema vinüülides sobrasin. Lõpuks kuulasin seda mitu korda ja ta kinkis vinüüli mulle. Hea tujutõstja ja suvebiit.

Parcels, „Free“

Ka hea suvise autosõidu muusika. Samal ajal palju ägedaid detaile, mis sinna kihtidena peidetud on.

Ram Dass, East Forest, „Nature“

Selle looga tuleb meelde eelmise aasta meie korraldataval Hoovuse festivalil esinenud tsirkuseduo Carousel Company, kes on ühtlasi meie pere sõbrad. Selle loo saatel astusid nad üles ja tegid imelise lava-performance’i. Sobib varahommikusse või õhtu lõpuks.

Jordan Rakei, „Sorceress“

Meeldib kogu loo kooskõla, rütmid, kuidas nad kokku paeluvad. Kuulamise kuulamise muusika.

Leon Bridges, Khruangbin, „Texas Sun“

Mul ei lähe ilmselt kunagi meelest USA tripp, kus läksime Chattanoogasse festivalile, et Leon Bridgest näha. Tugeva vihma tõttu festivali teine päev jäi ära, kuid õhtu lõpuks saadi kokku suures hallis, kus lavale tulid kõik artistid, kes pidanuksid esinema, ning nad tegid akustilised versioonid oma live’idest. Üks meie eredamaid hetki eelmisest aastast.

Joni Mitchell, „All I Want“

Noorusaja inspiratsioon.

John Butler, „Ocean“

Ajalisel skaalal üks kitarrimängu suurinspiratsioone. Lugu, millest ära ei väsi.

Fink, „Sort of Revolution“

Keskkooliaegne, kuid aegumatu Fink.

Rhian Sheehan, „Little Sines“ ja „The Upper Sky“

Filmimuusika inspiratsioon, fotoretked loodusesse. Muusika võib mõjutada palju, millise energiaga me midagi teeme. Rhian Sheehani muusika on aidanud mul pildistamisel palju kordi õigeid hetki tabada.

Jon Hopkins, „Light Through the Veins“

Keskkooli ajal kõndisin selle saatel hommikul kooli. Sobib ka trenniks või rattasõiduks hästi. Mäletan, kui sõitsime Viinist bändiga Micucu tagasi ning Raul Ojamaaga kuulasime seda autosõidul hommikuvalguses.

Mathias Eick, „Oslo“

Selle loo saatis mulle samuti sõber Uku Kübar. Lugu on pigem keskkoolis ja pärast seda inspireerinud. Norra džässi heerosed.