- „Paraad“katoliiklikku abielu ei saa lahutada, küll aga annulleerida, milleks tuleb ühel leedu paaril läbida tõeline kadalipp, täis pöörast absurdi. Pärast PÖFFi menukat esilinastust naaseb Titas Lauciuse draamakomöödia Eesti ekraanile.

- „Mu ainus kiusatus“Pariisi stripiklubisse tuleb tööle uus tüdruk, kes tahab kogeda uljast kiusatuste elu. Prantsuse režissööri Lucie Borleteau´ patune draama.

- „Millalgi räägime kõik üksteisele ära“ – 18-aastane idasaksa neiu alustab kohe pärast Berliini müüri langemist suhet endast kaks korda vanema mehega. Saksa režissööri Emily Atefi film põhineb Daniela Krieni populaarsel raamatul.

- „Hõbedane udu“ – kaks haavatud hingega naist leiavad Hollandi režissööri Sacha Polaki filmis teineteist ja astuvad koos vastu oma deemonitele.

- „Maailma kõige õnnelikum mees“ – edukas advokaat Asja satub pimekohtingul paari häbeliku pankuri Zoraniga. Nende romantiline suhe paljastab peidetud haavad ja mälestused julmast ja tarbetust Balkani sõjast. Põhja-Makedoonia režissööri Teona Strugar Mitevska film on armastusluuletus Sarajevo linnale.

- „Patrick ja vaal“Austria dokumentalisti Mark Fletcheri vaatemängulises dokumentaalfilmis kiindub endine advokaat Patrick Dykstra 12-tonnisesse vaala, keda ta oma sukeldusmisretkedel kohtab.

- „Blue Bag Life“ – heroiinisõltlasest ema hülgas oma tütre Lisa, kui see oli veel laps. Lisa vältis narkootikumide ahvatlust ja püüab nüüd paljastada sõltuvuse olemust, mille haardest pole pääsenud ka tema elukaaslane. Rebecca Lloyd-Evansi, Lisa Selby ja Alex Fry šokeeriv ja jõhker tõsielufilm, kust leiab ometi armastust, huumorit ja mis kõige tähtsam – lootust.

- „Larry“ on Ungari režissööri Szilárd Bernáthi südamesse tungiv noortefilm elult valusaid õppetunde saanud Adamist, kes räpib, et vabaneda oma painajatest.

- „Arabella, mereröövli tütar“ – 40 aastat tagasi kinoekraanidele jõudnud Peeter Simmi lastefilmi juubeliseanss.

Festivali avavad Franz Malmsteni tudengifilm „Üle piiri“ ja Michael Manni moodsasse filmiklassikasse kuuluv kriminaalpõnevik „Pinge“.

Festivali lõpetab muusikalifilm „Grease“, mille esilinastusest möödub tänavu 45 aastat. USA režissööri Randal Kleiseri film, milles poistekamba liider Danny armub piltilusasse maatüdrukusse Sandysse, kuid salgab oma tunded maha, kuulub tänavu paljude maailma vabaõhukinode repertuaari. Nooruslikust elurõõmust pulbitseva linateose ümmargust tähtpäeva pidas sotsiaalmeedia postitusega meeles ka üks selle peaosatäitjatest John Travolta. „Raske on leida täiuslikumat suvefilmi,“ ütles Tartuffi juht Johan Kudu.

Festivali klubiks on tänavu baar Naiiv, kus toimub üritustesari „Tartuff Love Boat“.

PÖFFi armastusfilmide festival Tartuff toimub juba 18. korda. Kokku toob Baltikumi suurim vabaõhufilmifestival 31. juulist 5. augustini Tartu Raekoja platsi väliekraanile 12 filmi, lisaks näitab Tartu Elektriteater dokumentaal- ning laste- ja noortefilme. Kõik seansid on vaatajatele tasuta. Kava saab lähemalt vaadata siit.