Kolmapäeval ilmus veider teade selle kohta, kuidas Mehhikos miski tulnukaentusiastist endine spordiajakirjanik tutvustas väidetavaid tulnukmuumiaid. Sündmuse muutis eriliseks see, et ta mitte niisama ei teatanud sellest mõnes paranormaalsetele nähtustele keskenduvas kanalis, vaid rääkis „avastusest“ ametlikult, riigi valitsuse ees.

Eesti keelde tõlgitud uudises ei ole aga kirjas seda, et Mehhikos esines ka endine USA merebväe piloot Ryan Graves, kes rääkis sellest, et kohtumised tulnukatega on palju sagedasemad, kui neid ametlikult avalikkusele teada antakse. Ta siiski ei läinud oma kogemust jagama selleks, et kuidagi kinnitada, et tulnukmuumiad oleksid päris.

Neljapäeval jõudis aga avalikkuse ette USA kosmoseagentuuri NASA aruanne oma UFO-uuringute kohta. Nüüd nimetatakse UFOsid küll uue nimetusega, need on UAP ehk Uknkown Anomalous Phenomena ehk mitte enam tundmatud lendavad objektid, vaid tundmatud anomaalsed objektid.

Kuna Eestis oli sama nädala kolmapäeval lahvatanud ka meie oma väikese sekti skandaal, kus peategelaseks Lilleoru üks loojatest Ingvar Villido, siis mulle kangastusidki kohe segased 90ndad. Kes seda aega mäletab, siis UFO-uudiseid tuli sel ajal meie tärkava vabariigi meediasse nagu Vändrast saelaudu.