Anni Rahula: süüa tuleks siis, kui kõht on tühi, mitte igavusest
(10)Anni Rahula on loominguline kokkaja, kes retseptides näpuga järge ei aja. Toitu ta ära ei viska ja jagab teistelegi nippe, kuidas toiduraiskamist vältida.
Pealinnast 40 kilomeetri kaugusel elav jalgpallikohtunik ja sotsiaalmeedia koolitaja Anni (36) on rajanud koduõue nii korraliku köögivilja- ja ürdiaia kui ka kasvuhoone, kus talle meeldib eriti nädalavahetustel nokitseda. „Esimesed peenrakastid, milles kasvasid maasikad, till ja salat, said tehtud juba seitse aastat tagasi maale kolides. Tahtsin, et lapsed näeksid ja õpiksid, kuidas toit lauale tuleb, ja oskaksid ka ise aias tegutseda. Kasvuhoone ja kõigi peenardega alustan täitsa algusest, kuid ema ja ämm aitavad teadmistega. Ka Instagramis on mul tekkinud kogukond, kes mulle nõu annab ja mu tegemistele kaasa elab.“