Tänavuse Just Filmi üks maailmaesilinastustest on Yousaf Ali Khani film „Eksinud“ („No Way Home“), mis räägib loo noorest Ryanist, kes kiindub üleliia tühermaalt leitud habemesse kasvanud mehesse, pidades viimast oma kadunud isaks. Üheks filmi peaosalisteks on Harry Potteri filmisaagast tuule tiibadesse saanud Josh Herdman, kes tuleb koos teiste filmitegijatega ka 4. novembril toimuvale esilinastusele. Kodupublikule on see harukordne võimalus kohtuda maailmaklassi filmitegijatega ning osaleda filmi lõpus toimuval arutelul.

Veel esilinastub ka festivalil näiteks Helena Hufnageli „Silber“ („Silber und das Buch der Träume“), mis on Amazon Studios originaalfilm. Just Filmil on au näidata esimesena maailmas samanimelisel ülimenukal romaanil põhinevat noortefilmi, sest kinolevisse film rohkem ei satu. Noortefilmi saab edaspidi vaadata ainult Prime Videos. Selle filmi maailmaesilinastus toimub 6. novembril Apollo Kino Coca-Cola Plazas.

Just Film toimub tänavu 3. novembrist 19. novembrini. Oma publikuarvu juures on Just Filmist tänaseks saanud Eesti üks suuremaid laste- ja noorteüritusi, mida igal aastal külastab kokku ligi 20 000 filmihuvilist.

Just Filmi festivali toob vaatajani suurtoetaja Swedbank. PÖFFi esitlevad Elisa ja Nordic Hotel Forum.Kogu programmiga saab tutvuda Just Filmi kodulehel www.justfilm.ee.