Oskar ja Margus jätsid progeroki Ugala suurele lavale publikule avastamiseks ning mängivad siin ette hoopis tantsumuusikat, mis ei tohiks talvisel ajal külmaks jätta.

Muusikavalikut saab kuulata ka siit.

Marju Länik - Olen teel

Alustuseks kutsume me teid kõiki sellele muusikalisele rännakule. Tule kaasa ja vaata! Rangelt soovitav on kaasa tantsida.

Karameel ja Haldi - Elize (kogumikult „Marynile / For Maryn“)

Nüüd, kui juba jalg tatsub, on mõistlik nautida seda meloodiat. Soovitame tantsimise ajal rõhku panna puusade tööle.

Laura - 581C

Ega me päris kindlad ei ole, miks see lugu siia sattus, aga amatöördiskoritena oleme täitsa kursis apsakatega. Samas pole viga. Järgmine peatus kosmos.

(allolevalt YouTube’i lingilt saab kuulata järjest kogu muusikavalikut)

Anett ja Fredi - Lowkey

Värske eesti muusika ei puudu ka meie kõlaritest. Selle saatel saab jälle jala keerdu tõmmata. Väga hea lugu, kus puhkpillid võiksid dikteerida sammu välte.

Uku Suviste - Blackbird

No see on nüüd säherdune šedööver, et võtab kohe judinad kehasse. Soovitame mitte tantsida. Joogipaus neile, kes pole veel jõudnud puhata. Tagumised võivad nüüd ette tulla.

Virmalised - Naer

Nüüd hakkame kõik hingelõhestavalt kaasa laulma ja sammudeks soovitame pikki poognaid. Kes joonises püsivad, saavad pärast kommi.

The Crosslegs - Ticking Bombs

Meie kolleeg ja saatusekaaslane Alden Kirss on siin eeslaulja. Teie laulge kaasa ja vihtuge nii kuis tahate. Piiranguid ei ole.

Trad.Attack! feat Vaiko Eplik - Armasta mind

Kui te kunagi Tradi kontserdil olete, siis kindlasti paluge neilt seda lugu. Tõnu Tubli on isiklikult kergitanud saladuseloori, et ta tahaks iga kord seda trombooni osa mängida ja teile kõigile oma kopsumahtu demonstreerida. Tantsida soovitame paaris.

Lexsoul Dancemachine - All I Got to Give

Kuna me ei ole ka kivist kujud ja oleme hooajalise kaubaga kursis, siis soovitame teile kõikide „Aisakellade“ vahele hoopis ühe ligi kümne aasta taguse pärli. Tantsuks palume moodustada kaks sõõri ja liikuda näoga päripäeva varvaskingadel.

MAAKAS - Pruut

Ja lõpetuseks täname, et olite meiega valmis tantsima. Tervitame siinkohal oma elukaaslasi. Iga tugeva mehe taga on tugev naine!