Noore Jazzitalendi auhinna sai kontrabassimängija ja basskitarrist Kertu Aer, keda džässmuusikaõpingud on viinud nii Rootsi kui Norrasse.

Aasta Jazzihelilooja on pianist ja helilooja Kirke Karja, kes on kirjutanud muusikat nii kammeransamblitele kui ka orkestritele. Pärjatud sai ka Karja rahvusvaheline trio Karja/Renard/Wandinger, mis pälvis Aasta Jazzansambli tiitli.

Aasta Jazziedendajaks tituleeriti saksofonist Raivo Tafenau ja TAFF:fest ning Eesti Päevalehe publiku lemmikuks hääletasid muusikasõbrad noore saksofonisti ja muusikapedagoogi Allan Kaljaste.

Tseremoonia toimus festivalil Jazzkaar enne Aasta Jazzmuusik 2023 Janno Trumbi kontserti.

Aasta Jazzmuusikut tunnustati 3500 euroga koostöös Piletikeskusega. Aasta Jazzansamblit tunnustati 2000 euroga Eesti Autorite Ühingult, Noor Jazzitalent pälvis 2000 eurot Telliskivi Loomelinnakult, Aasta Jazzihelilooja sai 2000 eurot Eesti Autorite Ühingult ning Aasta Jazziedendaja 2023 sai kingituseks JURA E6 kohvimasina festivali peatoetajalt JURAlt. Publiku lemmik sai auhinnaks 2000 eurot Delfi meedia reklaamikrediiti.

35. Tallinna Rahvusvaheline Festival Jazzkaar toimub 21.–28. aprillini 2024 üle Eesti. Tutvu festivali kava ja artistidega kodulehel www.jazzkaar.ee. Jazzkaare tegemistel hoia silma peal Facebookis ja Instagramis