„Delfi Meediale on „Kindlates kätes. Missa Reformierakonnast“ järjekordseks Eesti ajalugu kirjeldavaks teatriprojektiks. Oleme toonud lavale originaalkäsitlused Konstantin Pätsist, Gustav Ernesaksast ja Lennart Merist. Nüüd on kord Reformierakonna käes. Nende mõju Eesti ajaloole saab hinnata mitmeti, kuid on selge, et nende poliitiline jälg on meie kõigi eludes. Jälje suurust, sügavust ja emotsionaalsust saab igaüks hinnata erinevalt, ükski tundekobar nende suhtes ei ole absoluutne - just see teebki Reformierakonna käsitlemise nii põnevaks ja ka vastuoluliseks. Igal juhul on meil erakordne õnn teha koostööd Von Krahli, Jaak Printsi, Eero Epneri, kõikide kaasatud näitlejate ja taustajõududega,“ tunnistas Delfi ja Eesti Päevalehe peatoimetaja Urmo Soonvald.

„Kindlates kätes. Missa Reformierakonnast“ lavastaja on Jaak Prints, laval Sergo Vares, Juhan Ulfsak, Gert Raudsep, Liisa Saaremäel, Kristina Preimann, Edgar Vunš, Hermann Pihlak, Karl Birnbaum, Markus Andreas Auling. Kunstnik Kristel Zimmer, helilooja Hendrik Kaljujärv, laulab Estonia poistekoor (dirigent Hirvo Surva), tekst Eero Epner ja Aare Pilv.

Esietendus on 20. novembril Noblessneri Nobeli saalis, pileteid müüakse Piletitaskus, kokku mängitakse „Kindlates kätes. Missa Reformierakonnast“ kaheksal novembri õhtul. Osta pilet SIIT.