Musa Stoun uudisteagentuurist Kavkaz-Center teatab, et Osama bin Laden lükkas veelkord tagasi süüdistused tema aadressil seoses rünnakutega USA-le 11. septembril.

Ta teatas sellest intervjuus ühele urdukeelsele Pakistani ajalehele. Bin Laden teatas, et paratamatult tuleb otsida rünnaku läbiviijate jälgi Iisraelis, Venemaal või Indias. Islami vaenlased ja truu kristlus aretasid plaani USA-vastaste rünnakute jaoks.

"Ma ei välista, et riigid, nagu Venemaa, Israel ja India võisid säärased rünnakud läbi viia," teatas Bin Laden, "Te näete, et on võimatu täielikult välistada seda, et isegi juudid on äärmiselt rahulolematud USA presidendi postile valitud George Bushiga ning nad võivad seista nende rünnakute taga," toonitas Bin Laden.

"Minu võitlus ja tõeliste muslimite võitlus on suunatud süütuid inimesi tapvate jõudude vastu, ja USA-vastaste rünnakute eesmärk on täiesti selge: diskrediteerida õilsat usku – islamit," spetsifitseeris Bin Laden.

Bin Ladeni hinnangu kohaselt tahavad anti-islamlikud jõud, ära kasutades rünnakuid 11. septembril, lüüa Islamit. Ent need katsed on määratud ebaõnnestumisele.

Bin Laden teatas, et kõik süüdistused tema aadressil omavad ainult propagandistlikku iseloomu. Ta kaalutles, et kui Muslimi riigid ühineksid, siis lõpeks ebaõiglane Lääne ülemvõim alatiseks.

USA-Afganistani sõda ei tule arvatavasti nii lühike nagu Iraagis või Kosovos. Kuna eelmised sõjad olid piiratud iseloomuga, ootab Ameerika pööbel ka nüüd kiiret lahendust. Kui sõjategevus jääb venima, ei suuda USA valitsus kuigi kaua veenda avalikkust pideva sõja vajalikkuses, kuna ta ei suuda seda juba nüüdki.

Sõda valla päästes kannavad ameeriklased vastutust tekkiva humanitaarkatastroofi pärast. Sõda tabab tegelikult tavalisi afgaane, kes õnnetuseks juhtuvad elama linnades, mida tabab pommirünnak.

Kõikides eelmistes sõdades terve Ameerika Ühendriikide ajaloo jooksul on USA sõjaväelased brutaalselt kohelnud ja tapnud tsiviilelanikke.

Kasvõi näiteks indiaanisõdades 19. sajandi keskpaiku. Vietnami sõjas kasutasid ameeriklased tsiviilelanikkonna kallal natsidega võrreldavaid julmusi – noorte tütarlaste vägistamine ja tapmine jne.

USA-Afganistani sõda annab ka Venemaale Tšetšeenias täiesti vabad käed. Pühapäeval, 7. oktoobril, 2001 ütles USA kaitseminister Donald Rumsfeld, et USA sõjaline rünnak Afganistani vastu on suunatud nende löömiseks, kes kasutavad terrorismi ja kes terroriste toetavad.

##

Kuni viimase ajani kinnitati USA administratsioonist, et nad ei tea Osama bin Ladeni asukohta. Aga pommitavad suvaliselt ikkagi.

USA kindral Richard Myers ütles pühapäeval, et USA rünnakus Afganistani objektidele kasutati 15 pommitajat, 25 ründelennukit ja 50 tiibraketti. Taliban tulistas pühapäeval Afganistani lõunaosas ühe lennuki alla.

Afganistani Islamiemiraadi amiir Mullah Mohammed Omar lükkas tagasi kõik USA-poolsed ähvardused ja süüdistused, olles teatanud, et Afganistani muslimi-nimestel on küllalt vägesid, et tagasi lüüa agressioon. Teiselt poolt süüdistas Mullah Omar USA-d kavalas püüdes nn humanitaarabiga afgaane ära osta.

Raadiokõnes ütles Bush, et on ainult üks valik: «Kas koos Ameerikaga või koos terroristidega». Rahvusvahelised agentuurid aga informeerivad Itaalias massiliste antimilitaristide ja anarhistide sõjavastaste demonstratsioonide jätkumisest Afganistani kaitseks.

Need, kes rünnakutes WTC-le ja Pentagonile süüdi olid, on nüüd juba surnud ning USA kättemaksul puudub objekt. Pealekauba seisab kõige taga numeroloogia ja supernatural power.

Üksteist: märterluse number

Terroriakti kuupäev: 11. 9 (1 + 1 + 9 = 11)

Sõja algus: 7. 10. 2001 (7 + 1 + 0 + 2 + 0 + 0 +1 = 11)

11. september – 254. päev aastas (2 + 5 + 4 = 11)

Pärast 11. septembrit jääb aasta lõpuni 111 päeva

Iraani / Iraagi telefonikood – 119 (1 + 1 + 9 = 11)

Kaks WTC torni on sarnased rooma numbriga II ning araabia numbriga 11

Esimese lennuki, mis sõitis sisse WTC-sse, lennu number – 11

New Yorgi osariik – 11. USA koosseisu arvatud osariik

New York City – 11 tähte

Afghanistan – 11 tähte

The Pentagon – 11 tähte

World War III – 11 tähte

Lend 11 – 92 isikut pardal (9 + 2 = 11)

Lend 77 – 65 inimest pardal (6 + 5 = 11)...

Numeroloogia, astroloogia eraldi haru, loendab numbrit «11» ilmutuse ja märterluse arvuks.

Kindel on aga see, et atentaat WTC ja Pentagoni vastu ei ole seekord anarhistide (11 tähte) kätetöö, kuna suitsust WTC torni kohal paistis deemon.

Maailmakaubanduskeskuse tornist tõusvas suitsus oli näha kummalise olendi gigantset nägu