Uues ööklubis Terrarium saab linnarahvas esmakordselt näha reklaami, mille kaudu Absolut hakkab Tallinnat maailmale tutvustama. Väljavalitud saavad näha spetsiaalselt ürituse jaoks lavastatud Hardi Volmeri etendust ning pärast saavad kõik jalga keerutada 70-ndate muusikat viljeleva bändi Family järgi. Uksed avatakse linnarahvale kell 22.00 ja pilet on 120/80.-

laupäev 26.01

Kes päris-eurovisiooni piletist ilma, võiks oma meelt lahutada Eesti Eurolaul 2002 finaalkontserdiga, mille pääsme võib lunastada kõigest 100 krooni eest. Peale kümne värske ‰laagri võib nautida ka meie kõiki teisi kuulsusrikkaid finaallugusid möödunud aastatest. Igasugune Eurovisiooni ignoreerimine on lühinägelik ja rumal.

pühapäev 27.01

Pärast Eurolaulu oleks hea minna Eesti Loodusmuuseumi näitusele “Maailma putukad”. Või Botaanikaaeda liblikaid kaema. Gigantsete ja seest tühjade megaprojektide keskel on väga kerge unustada ära väikesed asjad. Kuid see oleks veelgi jämedam viga kui Eurovisiooni ignoreerimine. Minge ja avastage “väikeste asjade maailm”.

esmaspäev 28.01

Ene-Liis Semperit on vaid üks. Teda on võimatu kellegagi sassi ajada. Tema loomingut on võimatu kellegi teise omaga ära segada. Maskuliinselt jõuline. Feminiinselt ülitundlik. Ene-Liisi uute tööde (tema juba vanade töödega haltuuranäitusi ei tee) väljapanek Hansapanga Galeriis Liivalaia tänaval. Avatud 9–17.

teisipäev 29.01

Vanalinnastuudios etendub komöödia “Õhtusöök lollidele”. Tegu on Baskini lavastusega, milles võib nautida Vanalinnastuudiolikku palagani selle parimas tähenduses. Suures saalis algusega kell 19. Motoks: kas teiste üle on ikka ilus naerda?

kolmapäev 30.01

Traditsiooniliselt on kolmapäev klubimaastikul tudengipäev. See tähendab odavat õlu, DJ Ohmani, tasuta sissepääsu ja muid odavaid trikke, et vaene, kuid lõbujanuline tudengkond saaks ka ilmarõõmudest osa. Klubis Mirage Tudengikoht, Terrariumis Code: üliõpilaspidu ja Hollywoodis Ladies Night.

neljapäev 31.01

EESTI FILM 90. Kinomajas on täna esimene avalik loeng alapealkirjaga “ Eesti filmitootmise algus 1912 -1920ndad, Johannes Pääsuke ja vennad Parikased”. Esitlusele tuleb: Eesti esimene joonisfilm “Kutsu Juku”, Estonia Filmi valitud ringvaatepalad: “Vaateid Võrumaalt” (1912), “Suur lumetuisk Baltimaal jõulukuul 1913”, Johannes Pääsukese “Karujaht Pärnumaal”, jpm. Lektor on TPÜ filmi ja video õppetooli õppejõud Veste Paas. Algus kell 18, pilet 15 krooni.