Kuku Raadio peatoimetaja Merlis Nõgene: Kõigepealt neljast avaliku konkursi kandidaadist – Espenbergi tausta kohta ei oska ma midagi öelda, Soosaar oleks kahtlemata värvikas kuju, Kuuse saaks pikka televisiooni- kogemust arvestades ilmselt hakkama, Alaküla on aga liiga ühe parteiga seotud. Oleksin ma ringhäälingunõukogu liige, siis ei valiks ma neist ühtegi ja otsustaksin suunatud pakkumise kasuks. Kuigi ma ei tea ringhäälingunõukogu praegust poliitilist meelsust, usun, et nii ka läheb.

Ringhäälingunõukogu liige Ignar Fjuk (Reformierakond): Ma ei tahaks oma arvamust avaldada, sest ma ei ole kohtunud ühe kandidaadi, Urmas Espenbergiga. Tema CV oli korralik, aga tema täpse nägemuse kohta puudub mul veel ülevaade. Aga ma arvan, et ringhäälingunõukogu ei langeta neljapäeval otsust, kas nelja kandidaadi hulgas on sobilik inimene ETV-d juhtima või mitte. Probleem on selles, et sel nädalal on riigikogu istungite-vaba nädal ja ma tean, et näiteks riigikogu ja ringhäälingunõukogu liige Villu Reiljan on praegu hoopis välismaal. Ma arvan, et nii kaalukas otsus tuleb teha kõigi ringhäälingunõukogu liikmete osavõtul, mistõttu lükkub otsuse langetamine ilmselt nädala võrra edasi.

Ringhäälingunõukogusse kuuluvad Tiit Sinissaar (Isamaaliit), Marju Lauristin (Mõõdukad), Hagi ·ein (Mõõdukad), Villu Reiljan (Rahvaliit), Ignar Fjuk (Reformierakond), Peeter Kreitzberg (Keskerakond), Silva Tomingas (Keskerakond), Andres Jõesaar ja Andres Root.