Raudsepp tundis uhkust

“Ootasin poistelt säärast mängu ja olen uhke, et nad Panathinaikose vastu aukartust ei tundnud. Lõpus sai määravaks vastaste suurem kogemustepagas. Kuid näitasime, et tavaline Eesti meeskond suudab Kreeka eliitklubiga kui võrdne võrdsega heidelda,” lausus Sylvesteri peatreener Laimons Raudsepp.

Kreeka pronksiklubis mängivad lisaks sealse riigi omadele ka Poola, Bulgaaria ja USA koondislased. Tõsi, ameeriklane mängis samal ajal rahvusmeeskonnaga Jaapanis maailma karikaturniiril. “Vastased olid kaitses osavamad. Meil polnud midagi kaotada ja mängisime pingevabalt,” lisas eile Sylvesteri parimana 22 punkti toonud Mihkel Sepp.

Bratislava alistati 3:1

Laupäeval Slovakkia meistrivõistluste liidrit Bratislava VKP-d 3:1 löönud Sylvester sai grupis kolmanda koha ega pääsenud järgmisse ringi.

“Meie oma mängu häbenema ei pea. Lutši vastu tegutsenuksime paremini, kui saanuks enne nende videot vaadata. Kodutöö vajalikkust näitavad kaks viimast kohtumist, kui eelnevalt saime vastastest selge ülevaate,” märkis libero Raigo Tatrik.

Raudsepp tõstis esile kahes viimases mängus põhikoosseisus alustanud 18-aastast Keith Pupartit. Reedel mängis samal kohal Kristjan Kurik, kes asendas neljapäevasel treeningul põlvesidemeid venitanud Pavel Kru‰ajevit.

“Tundsin, et võin Pupartit usaldada ja ta tuli oma ülesandega väga hästi toime. Üllatas, et noormees tegi kaks stabiilset mängu. Ennustan talle suurt tulevikku,” kiitis Raudsepp.