“Ma olen teles ka kõige rohkem lavastuslikke asju teinud, eriti lavastaja Ain Prosaga koos. Mulle meeldivad lavastused, seal on loomingut palju rohkem kui kusagil uudistes,” ütleb Janno-Hans, kes alustas kunagi operaatori assistendina ja töötas aastatega ennast üheks Eesti tippoperaatoriks.

Sellest aastast ETV-st lahkudes ja vabakutseliseks hakates oli tagamõte hakata rohkem teatriga tegelema, aga kuna teater veel kasumit ei tooda, teeb noor teatrijuht ikkagi eri telekanalites kõvasti operaatoritööd. “Teatrisse on nii palju investeeritud, seal all on minu pangavõlad. Kuskilt peab ju alustama. Tead, mul ei ole kunagi olnud tahtmist saada näitlejaks või lavastajaks, aga mind huvitab teater. See tuleb ka natuke sellest, et operaator on telelavastuse puhul üks olulisemaid tegelasi, kelle kätte kõik liinid kokku jooksevad.

Praegu mängitav “Unerohi” on väga hea tükk, puhas meelelahutus, aga inimestele on asi harjumatu – väljastpoolt paistab, et lihtsalt mingid rekkad. Paljud ei kujuta ette, et seal sees on garderoob, seal on soe, näidatakse professionaalset etendust – me ei tee ju mingit kommertsi. Aga kõik, kes vaatamas on käinud, on andnud väga positiivset vastukaja,” ütleb Janno-Hans.

Rändteater on mobiilne projektiteater, kus näitlejad vahetuvad. Kuni 13. detsembrini on Rändteater Tallinnas Järve keskuse ees ja igal laupäeval mängitakse seal komöödiat “Unerohi”, mille on lavastanud Ain Prosa, mängivad Liina Tennosaar, Harriet Toompere ja Jüri Aarma.