“Olukorras, kus meistriliigas mänginud TTÜ/A. Le Coqi üliõpilasi ei kuulu, pole koolil motivatsiooni maksta seda kinni. Küll ei tähenda see, et tõmbuksime korvpallist tagasi, ainult summad muutuvad. Meil on sel alal pikad traditsioonid ning tahame tulevaks hooajaks luua tudengite ja Kalevi Poegade korvpallikooli baasil võistkonna, mis on võimeline ründama meistriliiga kohta.

Tahame toetada oma kooli paremaid korvpallureid, andes neile toidu lauale, ning veel noorteklassi kuuluvatele mängijatele luua esimese sideme meie kõrgkooliga. Viktor Viktorovi juhendatud TTÜ/Jüri Basket jõudis tänavu esiliiga finaali ja mängis sealgi võitluslikult,” rääkis Keevallik. Järgmiseks hooajaks on tõsine treenerikandidaat TTÜ spordiklubi juhatajana töötav Heino Lill.

Keevallik ei välistanud, et teatud tingimustel võib võistkond meistriliigas jätkata, see aga sõltub peamiselt teistest toetajatest. Õlletehase A. Le Coq juht Tarmo Noop on praegu puhkusel. Edasised sammud otsustatakse tuleva nädala alguses.

TTÜ tagasitõmbumine tähendab suure tõenäosusega ikkagi meistriliigast ühe meeskonna kadumist. “Väidetakse, et kui me ise oma korvpallureile piisavat tasu ei maksa, lähevad kõik mujale Euroopasse. Kes seal tööd saab, siis palun, aga ma massilisse äraminekusse väga ei usu,” lausus Keevallik.

TTÜ/A. Le Coqi liider Rauno Pehka ütles, et talle pole järgmiseks hooajaks veel ühtegi pakkumist tehtud. A. Le Coqi peatreener Heino Enden on Eesti Päevalehe andmetel tundnud huvi töö vastu

Ehitustööriist/Audenteses. “Uue peatreeneri otsinguil kaalume paljude erinevate variantide vahel, otsuseid pole veel langetatud,” teatas Audentese spordiklubi juhataja Peeter Tishler.