Üritus algab reedel, 2. juuni õhtul kell kümme ning kestab korraldajate sõnul varajaste hommikutundideni. Selle aja jooksul astuvad kolmes saalis – esimese korruse ekspositsioonisaalis, fuajees ja filmiauditooriumis – üles välis- ja kodumaised elektroonilise muusika viljelejad ning filmi-videokunstnikud. Avatud on muuseumi kohvik ja baaridega siseõu.

Väliskülalistena on kohal plaadifirma Warp elektroonilise muusika duo Plaid ja multitalent Jamie Lidell. Plaid esitleb siin oma 26. juunil ilmuvat DVD-d ja CD-d “Greedy Baby”. Lisaks esineb Londoni duo Vex. Kolmas peaesineja avalikustatakse lähipäevil.

Warpi artistid näitavad ka oma filmi-videokunsti. Filmiauditooriumis linastuvad lühifilmid “Warp Vision”, Chris Cunninghami skandaalne “Rubber Johnny” ja Chris Morrise “My Wrongs”.

Taavi Tulev esitleb plaati

Eesti muusikutest astuvad üles Kalm & Orkester, Muschraum, Algorütmid, Alari Orav ja Aivar Tõnso. Veel esitleb oma uut plaati “Diktüoneemakilt” Wochtczhee ehk Taavi Tulev.

Festivali Hea Uus Heli, üritustesarja Jazz’n’Motion, Briti Nõukogu, Raadio 2 ning KUMU koostöös korraldatava ürituse pilet maksab kuni 19. maini 195 krooni ning pärast seda 250 krooni.