Cargohunters/Tallinna Kalevi põhipommitaja Mihkel Sepp oli kogu liiga parim punktitooja 120 silmaga. Märkimisväärne on diagonaalründaja Sepa efektiivsus +58 punkti, millega ta oli samuti liiga parim.

Serviässade edetabelis oli Sepp neljandal kohal (9 ässa) ning 12 blokipunkti asetasid ta blokeerijate edetabelis 12-ndaks. Cargohunters/Tallinna Kalevi rõõmuhetk saabus Schenkeri Liiga avaringi viimases mängus, kui alistati Tartu Pere Leib. Novembris  jäi Cargohunters/Kalevi saldosse kokku kaks võitu ja viis kaotust.

Läti mängijatest oli teistest novembris üle ELVI/Kuldigas palliv Janis Smedins, kes tõi meeskonna kasuks kokku 99 punkti ning oli resultatiivseim Läti mängija (+ 48).

Kuldiga meeskond näitas novembris suurepärast vormi, kui võideti viis mängu (teiste seas alistati tugev Tartu Pere Leib) ning kaotati vaid üks (Selverile). Smedins asub blokeerijate edetabelis novembri mängude põhjal 5-ndal kohal (17 blokki), 8 serviässa seavad ta edetabelis kuuendaks.


Kokku peeti Schenkeri Liigas novembris 33 võrkpallilahingut, millega lõppes põhiturniiri esimene ring. Teise ringi esimesed mängud peetakse sel nädalavahetusel, 2.-3. detsembril.