Striptiis ei sobi kooli ja ei sobi ka õpetajate kaasaelamine sellele sündmusele. Teie enda töötajad viibisid saalis ja elasid silmnähtaval kaasa toimuvale üritusele. Ja Teie, härra direktor, panete oma õpilased kaitsekilbile, et säilitada töökoht. Ärge otsige süüdlasi süütute seast.

Juba põhikoolist peale on toonitatud, et kooli kõige tähtsam isik on direktor, temale järgnevad õpetajad ja viimaks õpilased. Sellest lähtuvalt on kõige suurem vastutus just Teil. Teie koolis on olemas (olematu) turvamees. Kui ka võsareporter koos strippariga pääseb ilma turvamehe tähelepanu äratamata kooli sisse, siis kas Te vaatate, mokk töllakil, ka siis, kui Teie kooli vara tassitakse uksest välja?

Teie enda õppealajuhataja ja ajalooõpetaja istusid samas saalis, esireas, ja Te väidate, et juhtkond ei teadnud? Sellist juttu võite kodus nurgas ajada, aga mitte avalikus meedias. Kui Te lasite sellisel asjal juhtuda, siis vastutage nagu täiskasvanud inimene mitte nagu väike laps, kes jookseb ema põlle alla peitu. Astuge tagasi ja säilitage oma au.

Tiit Tamberg