Kurt Vonnegut kirjutas näidendeid, esseesid ja lühiproosat, vahendab BBC. Kultuskirjanikuks sai ta 1960.-1970. aastatel tudengite hulgas.

Kurt Vonneguti kõige tuntum teos on „Tapamaja korpus viis”, mis põhineb tema nooreea kogemusel Dresdeni pommitamisel. Noore sõjavangina oli Vonnegut Saksamaal tunnistajaks Dresdeni pommitamisele 1945. aastal ja see kogemus hakkas tema kirjanikuteed mõjutama.

Möödunud aastal teatas Kurt Vonnegut, et naaseb „pensionilt” selleks, et kirjutada uus raamat sellest, kui „rahul” on ta president George Bushiga. 

Eestlastele on Vonneguti loomingust vast kõige tuntum raamat „Tšempionide eine”, mis on eesti keeles ilmunud 1978. ja 2003. aastal.

Kurt Vonnegutilt tõlgiti möödundu aastal eesti keelde raamat pealkirjaga „Hookuspookus” ja 2005. aastal ilmus eesti keeles tema romaan „Galapagos”.

Eesti keeles on veel ilmunud „Kassikangas” , „Titaani sireenid”, „Komejant ehk Hüvasti üksindus!”, „Sinihabe” ja „Tapamaja, korpus viis ehk Laste ristisõda : sunnitud tants surmaga”. Eesti keeles on ilmunud ka näidend „Palju õnne sünnipäevaks, Wanda June!”