Teises poolfinaalpaaris olid vastamisi Väike-Maarja KK ning Kohila SK/Märjamaa SK. Finaali pääses Kohila SK/Märjamaa SK, kes alistas vastase 81:57. Kohila SK/Märjamaa SK alustas avaringi suureskoorilise 108:37 võiduga SK Newoxi üle. Veerandfinaalis alistati kindlalt Tallinna H-Sport 87:50. Rapla KK/Junkersit juhendab finaalis treener Jaak Karp ning Kohila SK/Märjamaa SK meeskonda treenerid Kalle Kollin ning Jüri Pritsin.

Tüdrukute C-klassis (sünd. 1993 ja hiljem) olid poolfinaalides võidukad Tallinna Siili PK ning Tartu KK Taba 89, kes alistasid vastavalt Tallinna LKK Kalevi 60:46 ning Kohila SK 74:29. Tüdrukute finaal toimub vahetult enne KML kohtumist TTÜ KK - TÜ/Rock. Siili PK-d juhendab finaalides Elina-Kivivare Vendla ning KK Taba 89-t Elle Lapp.

Päeva põnevuslahinguks võib kujuneda poeglaste B-klassi (sünd. 1991 ja hiljem) karikafinaal, kus vastamisi vanuseklassi meistrivõistluste hetkeseisu kaks tugevamat meeskonda Tallinna BC Kalev ning KK Pärnu/KK Pärnu-Jaagupi. KK Pärnu/KK Pärnu-Jaagupi alistas veerandfinaalis Rakvere SK koguni 130:32. Poolfinaalvastane Tartu KK Taba 89 võideti tulemusega 76:60, mis tähendas pärnakatele kohta B-klassi karikafinaalis.

KK Pärnu/KK Pärnu-Jaagupi finaali vastane selgus poolfinaalpaarist BC Kalev - Rapla KK. BC Kalev võitis kohtumise 61:53 ning pääses karikafinaali. Pärnu ja Pärnu-Jaagupi koondmeeskonda juhendab finaalis Mait Käbin ning BC Kalevi meeskonda Allan Dorbek.

Käesoleva hooaja karikafinaalid lõpetab tütarlaste B-klass (sünd. 1991 ja hiljem), kus võitja selgitatakse Tallinna Siili PK ja Paide KK Seitse vahel. Tallinna naiskond võitis poolfinaalis LKK Kalevi 89:49 ning KK Seitse oli parem KK Taba 89-st 66:57. Siili PK-d juhendab treener Maia Dorbek ning KK Seitset juhendab karikafinaalis treener Katrin Kallit.

SPORTNET