Kais/Vesik rannavõrkpalliklubisse kuuluval Vennol tuli langetada valik, et Kollo saaks tuleva aasta plaane sättima hakata.

„Tahan tuleva aasta sügisel peetavaks EM-iks meeste koondisse saada ja seetõttu pole võimalik kaht ala korraga harrastada. See aga ei tähenda, et ma rannavõrkpallile lõplikult selja pööran,“ selgitas Venno, kelle kindel soov on järgmist hooaega välisklubis alustada.

Tartu Pere Leiva 208 cm pikkuse diagonaalründaja otsus end täiskasvanute koondisse murda muudab konkurentsi põhipommitaja kohale eriti suureks. Sellele positsioonile hakkavad ilmselt kandideerima veel Argo Meresaar, Kristjan Sikaste, Aivar Silm ja Pavel Kružajev. Venno on rahvusmeeskonnas mänginud vaid tänavusel Jaan Gutmanni memoriaalil Võrus.

Koos Vennoga Pere Leiva ridadesse kuuluvale Kollole käivad uue partneri otsingud, valik langetatakse ilmselt kuu lõpuks. Kui tänavu kuulusid Kais/Vesik rannavõrkpalliklubisse kolm mees- (lisaks olümpiaduole veel Ragnar Pähn – Rait Rikberg ja Priit Luik – Rain Raud) ning üks naispaar, siis tulevaks hooajaks tõmmatakse ringi koomale.

„Lisaks minule ja Rivole jääb veel üks paar, kus üks liige on Kollo,“ ütles Kristjan Kais. „Tänavune lai kandepind ei õigustanud ennast. Lisaks on praegu raskem toetajaid leida.“