Ent meeskondade esindajad nendivad, et kõige halvem, mida Eesti vutiklubid teha saavad, on vastaseid alahinnata. „Õnne võib meile soovida alles siis, kui midagi ka platsil ära tehtud saame,” ütles FC Levadia pressiesindaja Indrek Petersoo Euroopa liiga teise eelringi vastase, Luksemburgi klubi Differdange 03 kohta.

Seni pidi Levadia igal aastal olema mitteasetatud meeskondade seas – see tähendas, et esimeses ringis tuli pahatihti vastaseks varem tugevamini esinenud meeskond. Tänavu kuulus Levadia juba asetatud meeskondade sekka ja loos õnnestus – Differdange on mullune Luksemburgi liiga neljas meeskond.

Flora sõidab Iirimaale

Meistrite liiga teises eelringis kohtub praegune Eesti liigatabeli liider FC Flora Iiri klubi Shamrock Roversiga. Peatreener Martin Reimi sõnul oli see samuti võimalikest kõige parem vastane – teised variandid olid Malmö (Rootsi), Rosenborg (Norra), HJK Helsinki (Soome), Krakowi Wisla (Poola) ja Borissovi Bate (Valgevene). „Eesti klubide jaoks on iga vastane tugev, kes Meistrite liiga mängudele pääseb, kuid sellest valikust oli kindlasti palju hullemaid vastaseid,” sõnas Reim.

Nõmme Kalju peatreener Igor Prins peab oma meeskonnaga külla sõitma praegu Soomes kuuendat kohta hoidvale Espoo Honkale. „Ma usun, et Espooga mängimine on täitsa okei. Kahe mängu kokkuvõttes tuleb aga kõvasti pingutada,” sõnas Prins.

Kõige raskema vastase sai Nar­va Trans – Makedoonia klubi Rabotnicki. Kui Narva peaks sellest paarist edasi pääsema, siis ootab teises ringis vastasena San Marino vutiklubi.

Nõmme Kaljut ootaks teises ringis omakorda suure tõenäosusega Rootsi kõrgliigas praegu 10. kohta hoidev meeskond Häcken.