Väga võimalik. Mul on jalad hakanud valutama kaks aastat järjest kevadel, pärast seda kui olen kaheksa kuud järjest kõvakattega väljakul mänginud. Hetkel on paratamatu, et seal tuleb mängida, kuna enamik võistlusi peetakse just kõvakattega väljakul.

••Missuguse tundega vaatab tippmängija suure slämmi sarja turniire, millest ta ise peab vigastuse tõttu eemale jääma? Tekitab see mängunälga, põhjustab kurbust, nördimust, viha? Missugune sunnitud paus oli häirivam: eemalolek Wimbledonist, olümpiaturniirist või US Openist?

Mäletan, et kui pidin noorena põlvevigastuse tõttu Austraalia lahtistelt kõrvale jääma, siis oli küll väga kahju, et ei saanud ise mängida. Ma ei vaadanud nördimusest ühtegi mängu. Nüüd jälgin küll hea meelega huvitavaid mänge ka siis, kui ise turniiril osaleda ei saa. Ma saan ju aru, et vigastusega pole mõtet mängima minna. Usun, et saan veel palju mängida ning sellepärast ma väga ärajäänud turniire ei põe. Sel suvel ära jäänud turniiridest on rohkem kahju US Openist, sest see on üks mu lemmikturniire.