11.01.2013, 14:30
Homses LPs räägib Heino Enden toidust, korvpallist ja kirjust elust. Ja ei mingit virinat.
Kunagine korvpallitäht hellitab end hea toiduga ja tegeleb usinalt äriga ning plaanib avada pirukakohviku Tallinna kesklinnas. Möödunud kirjude ja kiirete aastate peale tagasi mõeldes rõhutab ta, et kahetseda pole midagi.
FOTO:
Kunagine korvpallikuulsus Heino Enden on üks neid väheseid eestlasi, kelle käest pikka vingumist, tagaselja kirumist ega muidu laiamist ei kuulegi. „Pole mingit mõtet põdeda neid asju, mida endal pole võimalik muuta,” ütleb kunagine korvpallitäht ning kiidab parema meelega oma ilusat abikaasat ja uskumatult südi olemisega nooremat poega.
Kohtume Endeniga Tallinnas Sossi mäel Fahle restoranis. „Ma korraldan omad kohtumised sageli siin,” ütleb mitmekülgne mees – kunagine korvpallimeister ja treener, ajalehe sporditoimetuse ning isegi prügifirma juht.
Huvitav, et räägime vana kossumehega sissejuhatuseks toidust, kuigi harjumuspärasem jututeema oleks muidugi korvpall. Aga Enden räägib toidust asjatundlikult ja nakatava kirega.