Sõit toimuski ja üldiselt ei olnud seda märgatagi, oli täiesti tavaline tipptund.

Seda tempu kajastanud veebiartiklite kommentaarides mässasid aga autojuhid, kes siunasid „neid”, kes olid ilma igasuguse põhjuseta võtnud niigi keerulist liiklust veelgi solkida.

Huvitav on kuulata, kuidas keskeas isandad valutavad südant tänapäeva noorte pärast. Selles vanuses, kui meie mässasime malevas ja kukutasime Nõukogude Liidu, ei oska „nemad” muud, kui näpuga Aipääde sorkida! On ikka jobud! Tänapäeva noored kiruvad aga, kuidas „nemad” on võtnud endale kõik vähegi viisakad töökohad ja „nemad” on teinud Tallinnast Euroopa metropoli asemel hoopis igava provintsilinnakese.

Poliitikast ei maksa rääkidagi. Tundub, et Eestis elavad mingid „nemad”, kes võimule pääsedes riigi lõhki laenavad, siis veel ühed „nemad”, kes Eesti üldse Venemaaga liidavad, ja muidugi veel eriti jubedad „nemad”, kes tööinimese turjal piitsa plaksutavad, lastetoetusteks mõeldud raha eest endale villasid rajavad ja pärast „Aktuaalsest kaamerast” kõigile suure suuga vastu irvitavad! Ja siis muidugi „nemad”, kes volikokku parte valivad.

Kuhu sa ka ei vaataks, igal pool on ees mingid „nemad”, olgugi et meid on ainult natuke üle miljoni. Äkki saaks ikka „nemad” ka kuidagi „meie” hulka võtta?