Loe lugu digilehest või veebist.

Kärt Anvelti kommentaar:

Kui looga seotud inimestega järjest rääkima hakkasin pärast arsti ülestunnistust, sain palju ähvardusi. Inimesed eitasid seost ja põiklesid. Valdavalt olid enamik järgnenud kommentaare-ähvardusi sellised: miks te sellest praegu kirjutama peate, kui asjast on möödas nii palju aastaid? Pange raha valmis – kui sportlaste nimesid sisaldav lugu ilmub, saate kohe kaela miljonihagid. Ühe arsti ütlused ei maksa midagi, mõelge – see võib tõmmata kogu Eesti tippspordile kriipsu peale, nii et meie sportlased ei pääse enam välismaale võistlema. Täielik ringkaitse.

Hetkeseisuga ei tea, mis täpselt sellest kõigest saab. Eks tulevik näitab, kuid sellised "puhastuskuurid" on vajalikud. Kuid mina usun puhtasse sporti. Olen veendunud, et tänased eesti tippsportlased on saavutanud oma edu puhta südametunnistusega.


Eesti Päevalehe Aasta Lugu meenutab 2013. aasta silmapaistvamaid artikleid ja teemakäsitlusi, mis on ühiskonnas laia kõlapinda leidnud ning millest on alguse saanud olulised arutelud ning otsused.
Vali oma lemmik või paku välja mõni uus lugu, mis Sinu arvates peaks selles auväärses nimekirjas veel olema!