Tegelikult on Liina kutsetunnistusega juuksur, kes uhkusega oma ametit peab ning usub, et noortel peab olema võimalus vanadega võrdselt oma tuleviku osas kaasa rääkida. Soov sai nii suur, et noor naine läks poliitikasse, osales kolm aastat tagasi riigikogu valimistel ning on nüüd noorima kandidaadina esil ka Euroopa Parlamendi valimistel.

Poliitilised ambitsioonid tõid Liinale ka kolm aastat tagasi kutse külaliste poolt pisut kardetud telesõusse “Kolmeraudne”. Toona lükkas Liina kutse kartusega tagasi, sest “saatejuht teeb mu ju pihuks ja põrmuks”. Aasta hiljem aga võttis naine end kokku ja läks, sest sel korral kutsuti ta saatesse hoopis endast rääkima. Ning siis, telestuudio punasel diivanil saatejuhi Mihkel Raua vastas istudes see juhtus - Liina armus, kõrvuni ja lootusetult!

“Enne seda hetke ei olnud meie vahel mitte midagi, kõik juhtus just seal, punasel diivanil,” kinnitab Liina naerdes. Saate meeskonna sõnul oli Mihkli ja Liina kehakeel ning keemia sedavõrd selged, et üksteisele otsa vaadates küsiti suuril silmil: “Mis praegu toimub? Kas tõesti tunnistavad telekaamerad kõige ehedamat armumist?”

Ja see juhtus! Pärast intervjuud lahkus Liina stuudiost, Mihklita, sest saade veel jätkus. Kuid suhtlema armunud jäid. “Ühel hetkel hakkasime kirjutama, siis saime kokku – nagu ikka see värk käib… Kuid ma teadsin kohe seal samas, et Mihkel on see õige,” kommenteerib Liina oma elu üht murdepunkti, tänu millele sai temast aasta hiljem Mihkli abikaasa ja tänaseks 11-kuuse tütre Mirjami ema.
Ja seda kõike 24 aastasena, ajal, mil Liina põlvkond pereloomise pigem kaugemasse tulevikku lükkab.
Kuid Mihkli abikaasaks olemine ei ole kaugeltki Liina ainus roll.

Millised on Liina elu pöördelisemad hetked, mida õppis ta Taanis elades, millisena kogeb abielu Mihkel Rauaga saad lugeda juba homsest laupäevalehest LP!