- Laupäeval ja pühapäeval peab Delfis Eesti kõige põhjalikumat laulu- ja tantsupeo blogi Greete Palmiste. Ta koondab kõik uudised, arvamused ja sotsiaalmeedia paremiku ühte tervikusse. Oodatud on ka rahva arvamused aadressile laulupidu@delfi.ee.

- Kõige suurem pilt! Delfi ja Eesti Päevalehe piltnik Tanel Meos teeb laupäeval enne laulupeo esimest laulu mitmest fotost koosneva hiiglasliku panoraampildi, kus jäädvustatakse kõik laulukaare all seisvad inimesed. Hiljem on võimalik kõigil lauljatel end sellelt pildilt üles leida.

- Eesti Päevaleht, LP, Eesti Ekspress ja Maaleht on laulupeol kohal oma telgiga, kuhu oodatakse kõiki peolisi. Telgis saavad lapsed joonistada ja võita rohkelt auhindu. Lisaks on müügil kõik lehetellimused laulupeo erihinnaga ning toimub palju muud põnevat.

- Delfi ootab aga kõiki laulupeo lastealal, kus Premia Lottemaale on sisse seatud mugav „vanematehoid“ ajaks, kui pere pisemad Lottega koos meisterdavad.

- Eile ja täna on piltnik ning videomees Andres Putting lennukiga Tallinna kohal ja jäädvustab kõike, mis seotud laulu- ja tantsupeoga!

- Esmaspäevane Eesti Päevaleht on peaasjalikult pühendunud laulu- ja tantsupeo muljetele ning ägedatele leidudele. Kokku on Delfi ja Eesti Päevalehe lugejatele laulu- ja tantsupidu vahendamas üle 20 ajakirjanikku ja piltniku/videomehe.

- Head lugejad ja peolised, kui teil on pilte ja tähelepanekuid laulupeost, saatke need aadressile laulupidu@delfi.ee

Head pidu!