Liepaja vastu olid TTÜ resultatiivseimad 18 punkti visanud Kristjan Kitsing ja Kiur Akenpärg. Jurmala vastu paistis enim silma Rait-Riivo Laane, kes 37 ja poole mänguminutiga enda arvele 15 punkti, 7 lauapalli ja 4 resultatiivset söötu kirja sai. Hästi mängis tolles kohtumises ka Jaan Puidet, kelle arvele eelmisel kolmapäeval 6 punkti, 5 lauapalli ja 8 korvisöötu jäi.

Eile tuli aga uudis, et 23-aastane tagamängija läheb leiba teenima Rootsi meistrisarja KFUM Jämtland Basketisse ja seega Rait Käbin enam Puideti abile loota ei saa.

TTÜ tänane vastane Jekabpils on sel hooajal Balti liigas pidanud ühe mängu, kui koduplatsil jäädi 67:85 alla Vytautasele. Mullu kohtusid TTÜ ja Jekabpils omavahel kaks korda - Lätis olid eestlaste kaotusnumbrid 87:71, enda platsil jäädi alla minimaalselt 72:73.

Tänane kohtumine TTÜ Spordihoones algab kell 18.30 ja sellest vahendab otsepilti ka Delfi TV.

Balti liiga põhiturniiril on meeskonnad jaotatud kahte alagruppi, mängitakse kodus-võõrsil süsteemis. Mõlemas alagrupis on 7 meeskonda (kokku 14). Läbi alagrupiturniiri pääseb kaheksandikfinaali vähemalt 11 klubi, kellega play-off'is võivad sõltuvalt eurosarjade tulemustest liituda Šiauliai, Ventspils, Utena Juventus, TÜ/Rock ja Pasvalys Pieno zvaigzdes.

Delfi TV leiad siit: http://tv.delfi.ee