Rocki ja Valga-Valka duellist näitab Delfi TV ka otsepilti. Seni on Gert Kullamäe juhendatavatel kirjas üks võit ja üks kaotus - hooaja avamängus kaotati 73:81 Kalev/Cramole ja kuus päev hiljem võeti oodatust keerulisem 73:58 võit Noortekoondise üle. Viimase mängu pidas tiitlikaitsja reedel, kui karikavõistlustel alistati 71:50 Pärnu.

Tartlastele on tänane kohtumine oluline kahtlemata ka seetõttu, et juba nädala pärast peetakse oma hooaja avamäng Fiba Europe Cup'is, kui koduplatsil tuleb neile vastu Utena Juventus. Seega on tänaõhtuse mängu näol tegu justkui peaprooviga antud kohtumiseks.

Valga-Valka ühismeeskond on seni Alexela KMLis pidanud ühe mängu, kui koduplatsil oldi Audentese SG/Noortekoondisest üle kindlalt 105:73. Läti liigas on seni vastu võetud üks võit ja üks kaotus. Sarnaselt Rockile olid ka Valga-Valka mehed möödunud reedel võistlustules, kui karika veerandfinaalis jäädi 86:98 alla Kalev/Cramole.

Tänases duellis ei saa üle ega ümber ka faktist, et Valga-Valka särgis naaseb Tartu publiku ette Valmo Kriisa. Kuidas legendaarse mängumehe viskekahur endiste tiimikaaslaste vastu töötab, saab näha juba kell 19.00.

Ülekannet saab vaadata Delfi TVs.