Hilisõhtul leiti veel ühe naise surnukeha. Kõik naised elasid üksi. Varsti vahistati ka kahtlusalune, kes oli Leedu Delfi andmetel kõigi ohvritega tuttav.

57-aastane kahtlusalune Rimantas Bekintis pani mõrvad toime kolme päeva jooksul, esmaspäevast kuni kolmapäevani, teatas pressikonverentsil Šiauliai ringkonnaprokuratuuri peaprokurör Aivaras Povilaitis.

Kogu aasta pidevalt joonud Bekintis tunnistas üles, et tappis naised ja röövis neid, sest tahtis joomist jätkata.

Kolmapäeval, kui ohvrid leiti, vahistati Bekintis kodanike kaasabil kella 19.30 ajal naaberkülas, kus ta elas koos ühe naisega. Bekintisel mõõdeti enam kui kolmepromilline joove.

Povilaitise sõnul tappis Bekintis kolm naist röövimise eesmärgil, sotsiaaltöötaja, kelle surnukeha leiti ühe tapetud eaka naise majast, tappis ta aga soovimatu tunnistajana.

Bekintis mõisteti tapmises süüdi juba 1984. aastal, kui ta elas Anykščiai rajoonis. Pärast seda on teda korduvalt vahistatud ning röövide ja vägivalla eest süüdi mõistetud.

Leedu peaminister Algirdas Butkevičius märkis, et Kražiai mõrvade põhjus oli alkoholism, ning kutsus kõiki riigi elanikke pingutama selle probleemi lahendamiseks.