„Kolm järjestikust võitu koduliigas on andnud meile kõvasti enesekindlust, samas teame, et City on üks kõvemaid tiime Euroopas,“ ütles Juventuse juhendaja Massimiliano Allegri. „Keskendume ainult positiivsele tulemusele, see tagab meile koha 16 parema seas voor enne alagrupiturniiri lõppu.“

„Sel aastal on meile tähtis lõpetada alagrupiturniir esimesena. Mäng Juvega heas mõttes nende hullude fännide ees - see on meile suurepäraseks proovikiviks,“ sõnas omakorda City peatreener Manuel Pellegrini. „Lisaks peame kätte maksma kodus saadud 1:2 kaotuse eest, arvan, et selles mängus meil lihtsalt ei vedanud.“

City viimased emotsioonid on kehvakesed, sest koduliigas jäädi kodus 1:4 alla Liverpoolile ja kukuti liidrikohalt kolmandaks. Ainuke positiivne moment oli Sergio Agüero naasmine ja löödud värav, argentiinlane polnud vigastuse tõttu platsile saanud oktoobri algusest.

Juve poolel ei saa mängukeelu tõttu kaasa lüüa Hernanes, vigastuse küüsis on Martin Caceres ja Sami Khedira. City „laatsaret“ on veel suurem: väljas on Wilfried Bony, Samir Nasri, Diego Silva, Vincent Kompany ja Pablo Zabaleta.

Juventuse ja City kohtumine on otseülekandes Viasat Sport Balticus algusega kell 21.35, mängu kommenteerivad Kalev Kruus ja Toomas Vara.

Tänased mängud:

A-grupp
Malmö - Paris Saint Germain 21.45
Donetski Šahtar - Madridi Real 21.45

B-grupp
Moskva CSKA - Wolfsburg 19.00
Manchester United - PSV Eindhoven 21.45

C-grupp
Astana - Lissaboni Benfica 17.00
Madridi Atletico - Galatasaray 21.45

D-grupp
Juventus - Manchester City 21.45
Mönchengladbach - Sevilla 21.45