Nõunik on keegi, kes annab nõu, mitte ei vaja nõu.

„Iivi Anna on taaskord valinud vaimuka viisi lükkamaks ümber kõmuajakirjanduses tema au riivanud väiteid. Kirjeldatud seosed eksisteerivad väljamõeldisena vaid tema peas ja sobiks hästi teleseriaali stsenaariumiks. Mind otseselt puudutav koondamisepisood on kirjeldatud vigaselt ja ülepaisutatult karmilt, lisama peaks, et sellele eelnes ettepanek lõpetada töösuhe kokkuleppel ning mitu kuud enne seda ettepanek võtta talle sobivas pikkuses puhkus. Ühes on Iivil õigus – vajadus tema teadmiste ja oskuste järele oli oluliselt vähenenud ja seetõttu ka koondamine. Nõunik on keegi, kes annab nõu, mitte ei vaja nõu. Seega, inimene, kes arvab, et tema vastu peetakse infosõda, ei peagi töötama presidendi kantseleis,“ selgitas Raie Delfile.

Samuti küsis Masso oma kirjutises mitmeid küsimusi presidendi pressibüroo juhi Toomas Sildami tegevuse kohta. Muuhulgas seda, kas armukolmnurga-kuulujutte oli vaja „vanade sõprade“ Ilvese ja Kupce hea läbisaamise varjamiseks ja sellega seoses rahvusvahelise skandaali ärahoidmiseks. Ka Sildami sõnul ei vasta Masso esitatud seosed tegelikkusele.

„Mul on kahju, et Iivi, kellest targa kolleegina lugu pidasin, mäletab ja tõlgendab asju niimoodi. Tema lahkumine Kadriorust ja president Ilvese eraelu ei ole mingilgi moel seotud,“ sõnas Sildam Delfile.

Iivi Anna Masso lugu võib lugeda siit: http://nihilist.fm/infosojast-eesti-moodi/