Jah, vanemad tõid Kelly juba tüdrukutirtsuna priitahtlikult laia publiku ette. Aga teisiti polnud sel kulukal alal ka võimalik. Jah, Kelly on tähelepanuga harjunud, aga ikkagi tavaline teismeline. Lihtsalt väga osav ja vapper.

Andke aega, palun

Jah, ajakirjanikel tuleb teha senisest rohkem lugusid Sildarudest ja uuest alast, sest rahva huvi on suur ja meie kõigi teadmised kesised. Aga säilitada tuleb kaine meel. Salve võiks jääda mõnedki liigsed hüüumärgid ja kõrgelennulised epiteedid.

Avastati „tagauks”, mistõttu olen kindel, et Kelly jõuab rahvahääletusel ikkagi tippu.

Jah, Kelly väärib Eesti naissportlaste valimisel kümne kandidaadi sekka pääsemist. EOK astus järjest mitmesse pange, kui keeldus jäärapäiselt teda rahvahääletusele lisamast. See olevat piiga suhtes ebaõiglane. Ebaõiglane on hoopis konkurssi liiga vara alustada. Ja seda viga ei tehtud esimest korda. Mõistagi ajas EOK jonnakus rahva vihaseks ja tulemus on vastupidine. Avastati „tagauks” (hääletusel saab ka ise sportlase nime sisestada), mistõttu olen kindel, et Kelly jõuab rahvahääletusel ikkagi tippu.

Loodan, et spordiajakirjanike ja alaliitude valik on vastutustundlikum. Esiteks, maadleja Epp Mäe tegi tervikuna hiilgava hooaja, kirsiks tordil on MM-pronks. Teiseks, laseme Kellyl esmalt võistelda X-Gamesil, MM-il või olümpial. Kolmandaks, jätame talle pisut lapsepõlve. Aasta spordinaise tiitel paneks tüdruku turjale kogu Eestimaa ootused. Milleks? Kui me Kellyt esmasest vasikavaimustusest pikali ei jookse, saab temast auhinnagala püsikülaline.