Pillak usub, et noortemaja juhid, õpetajad ja lapsevanemad teavad palju paremini, mis on neile hea. "Nemad on öelnud, et soovivad Nurme tänaval jätkata ning uute ruumide asemel tahavad noortemaja praeguse maja renoveerimist," sõnas Pillak lisades, et selleks on olemas vajalik projekt, ainult raha selle elluviimiseks ei ole siiani linn eraldanud.

Pillak toetab Nõmme noortemaja jätkamist praeguses ajaloolises asukohas. "On otsuseid, milles tuleb kuulata inimesi, kelle jaoks neid otsuseid tehakse. Ja on otsuseid, mille tegemisel ongi emotsionaalsed ja väärtuspõhised argumendid tugevamad, kui kokkuhoid," selgitas Pillak, ja lisas, et see on üks nendest otsustest.

"Ma siiralt loodan, et valdkonda juhtiv abilinnapea Mihhail Kõlvart lööb siin selja sirgu ja ütleb "stop" sellele rutakale plaanile, mis ignoreerib täielikult Nõmme noortemaja inimeste ja nõmmekate soove," sõnas Pillak.

Tallinna haridusamet on otsustanud aastakümneid Nõmmel tegutsenud noortemaja kolida funkvillast Pääsküla gümnaasiumisse, kuhu renoveerimise käigus rajatakse juurdeehitus. Plaani järgi tuleb noortemajal ümber kolida juba järgmisel aastal.

Nõmme noortemajas on umbes 50 töötajat, kellest 40 õpetajad. Õpilasi on kokku 750. Hulk õpilastest tuleb ringidesse kohale teistest linnaosadest: Õismäelt, Lasnamäelt, Kesklinnast, samuti väljastpoolt linna. Väga palju lapsi elab aga Loo kinnitusel noortemaja lähedal ja neid lapsi julgevad vanemad ka pimedamal ajal üksi ringidesse lubada, mida nad ühtlasi väga oluliseks võimaluseks peavad.