Seoses veeavariiga Pärnu mnt. 243 juures, suletakse tööde teostamiseks Pärnu mnt ja Väike tn ristmiku (Peale Järve Selverit suunaga Nõmme poole suunduv tee). Ristmik ja ühtlasi läbipääs liiklusele täna, 15. jaanuari südaöösel. AS Tallinna Vesi on planeerinud tööd teostada nii, et tööd ei häiri ühistranspordiliiklust. Osaliselt sulgetakse tee kell 22.00, mistõttu jälgige liikluskorraldust piirkonnas.

Palume öösel Pärnu maantee kaudu liigelda soovivatel inimestel valida teine marsruut:
Suunaga Pärnu maantee – Nõmme: läbi Kivi, või Liiva tänavate. Samuti on võimalik ümbersõit Vabaduse puiestee kaudu.
Suunaga Nõmme – Pärnu maantee: näiteks Kiige ja Õie tänava kaudu.

SOOJATORUSTIKU PARANDUS

Tallinna Küte teatab, et alustab täna, 15. jaanuari õhtul kell 17 Lilleküla soojustorustiku parandustöödega, kuna välisõhu temperatuur on võrreldes eelmise nädalaga tõusnud ning ilm on õhtu- ja öötundidele jäävate tööde tegemiseks sobivam kui nädala eest. Soojusettevõte teavitas oma kliente, et remonttööd algavad täna õhtul ning kestavad koos soojusvõrgu tühjendamise ja täitmisega 8-12 tundi.

Lekke likvideerimiseks on vaja katkestada 50 hoone soojusvarustus, mille hulka kuuluvad kaks haridusasutust, 38 eluhoonet ja kaks kauplust.

Tallinna Küte sellel perioodil soojuskulu kliendile ei arvesta. Ettevõte vabandab soojusvarustuse ajutisest katkestamisest tekkivate ebamugavuste eest. Soojusvarustuse katkestuse täpsemaid aadresse saab vaadata Tallinna Kütte teavituslehelt www.soojus.ee/soojuskatkestused või küsida Tallinna linna infotelefonilt 1345.

NÕMMEL LÄHEB PAUGUTAMISEKS

Sel nädalavahetusel korraldab kaitseliidu Harju maleva Männiku malevkond koostöös Nõmme linnaosa valitsusega endises Valdeku koolimajas aadressil Valdeku 13 õppuse, mille raames harjutatakse lahingut hoonestatud alal. Pühapäeval kasutatakse õppuse käigus paukpadruneid.

Seoses kaitseliidu õppusega on Valdeku 13 ümbruses 16. ja 17. jaanuaril näha liikumas sõjaväevormis ja relvastatud kaitseliitlasi. Laupäeval, 16. jaanuaril on tegevus suuremalt jaolt hoone sees. Pühapäeval, 17. jaanuaril toimub liikumine Harju maleva staabist Männikult mööda Valdeku tänavat Nõmme keskuse suunas ning Valdeku 13 lähiümbruse tänavatel. Õppuse käigus kasutatakse pühapäeval, 17. jaanuaril ajavahemikul kella 10-14 Valdeku 13 territooriumil paukpadruneid ja muid imitatsioonivahendeid, teatas Nõmme linnaosa valitsus.

Õppuse toimumine on kooskõlastatud ka politsei- ja piirivalveameti Põhja prefektuuriga, samuti on teavitatud kirja teel piirkonda jäävate majade elanikke. Männiku malevkond ja linnaosavalitsus vabandavad kohalike elanike ees võimalike ebamugavuste pärast, mis õppuse läbiviimisega kaasnevad.