Lisaks Baltale on OM-normi täitnud sportlastest Eesti meistrivõistlustel stardis ka Jaak-Heinrich Jagor (Tartu SS Kalev), kes osaleb 400m jooksus. Jagori hooaja tippmark on 48,13, millega ta hoiab viiendat kohta Eesti kõigi aegade 400m siseedetabelis. Jagori teravaimateks konkurentideks on TÜ ASK sportlased Jakob Goroško, Sten Ütsmüts ja Raimond Valler. Eesti hooaja tippmark 46,81 on joostud Marek Niidu poolt.

Naiste kõrgushüppes teeb peale lapse sündi ja pooleteiseaastast võistluspausi oma esimese stardi Eesti rekordinaine (1.96) Anna Iljuštšenko (TÜ ASK). Iljuštšenkole pakub konkurentsi Grete Udras (Audentese SK), kelle hooaja tippmark on 1.81, kuid isiklik rekord samuti rahvusvahelisest klassist - 1.92. Kõrgushüppes teeb oma sisehooaja kontrollstardi ka mitmevõistleja Grit Šadeiko (TÜ ASK). Lisaks kõrgushüppele on Šadeiko kirjas ka 60m tõkkejooksus ja kaugushüppes. Viimasel alal on Šadeikole tugevat konkurentsi pakkumas Aet Laurik, kes tänavu hüpanud isiklikuks rekordiks 6.16.

Naiste teivashüppes stardib sisehooajal juba kahel korral Eesti rekordit (4.30 ja 4.31) uuendanud Reena Koll (KJK Visa). Kolli suuremaks sihiks on Euroopa meistrivõistluste normatiiv 4.40. Lisaks Kollile saab teivashüppesektoris näha ka 16-aastase Margit Kalgi (Tartu SS Kalev) sooritusi eeldatavalt pealpool 4 meetrit. Kalgi isiklik rekord on tänavusest hooajast 4.10, millega on ta ühtlasi täitnud nii suvise U18 EM-i (3.70) kui U20 MM-i (4.05) normatiivid.

Naiste kuulitõukes püüavad eeldatavalt üle 16-meetrise kuulikaarega Eesti meistritiitlit Anu Teesaar (Nõmme KJK) ja Kätlin Piirimäe (Koigi KJK). Piirimäe on 2015.a. sisehooajal tõugatud 16.31-ga juba täitnud tänavusuvise Amsterdami EM normatiivi (16.20), Teesaarele on see normatiiv püütavaks sihtmärgiks.

Meeste 60m sprindis püüab oma esimest Eesti sisemeistrivõistluste kulda Kaspar Mesila (Audentese SK), kel stardinimekirjas olijatest ette näidata kiireim hooaja tippmark – 6.87. Loodetavasti pakuvad tihedat konkurentsi tiitlikaitsja ja 5-kordne 60m sprindi Eesti meister Richard Pulst (Audenteses SK, hooaja tippmark 6.94) ning kaugushüppaja Henrik Kutberg (Audentese SK, 7,92). Lisaks medalimõtetele 60m sprindis püüab Kutberg kaugushüppes kärpida sentimeetreid oma hooaja tippmargi (7.64) ja Amsterdami EM normatiivi (7.95) vahel. Kutbergi isiklik rekord kaugushüppes on 7.80 aastast 2014.

800m jooksus tuleb starti Raimond Valler (TÜ ASK), keda Eesti siserekordist (1.49,33) sel alal lahutamas vaid 0,73 sekundit. Meeste 3000m jooksus on oodata põnevat konkurentsi Tiidrek Nurme (TÜ ASK), Allar Lambi (TÜ ASK) ja Roman Fosti (Stamina SK) vahel.

Tänavu ajaga 7,96 60m tõkkejooksu distantsi läbinud Keiso Pedriks (Tallinna SS Kalev) püüab Eesti noorsoo rekordit - 7,93 (Tarmo Jallai, 2000). Head konkurentsi Pedriksile ootame Andres Raja (KJK Lõunalõvi) poolt, kel hooaja tippmargiks 8,07. Meeste kolmikhüppes võib stardinimekirja põhjal tuliseimat konkurentsi oodata Jaanus Uudmäe (Audentese SK) ja Igor Sjunini vahel (TÜ ASK). Meeste kõrgetasemelised isiklikud rekordid, vastavalt 17.06 (2009) ja 16.86 (2010), jäävad küll aastate taha, kuid annavad siiski lootust näha eeloleval nädalavahetusel kolmikhüppesektoris üle 16m kanduvat võiduhüpet.

Meeste kuulitõukes peavad eeldatavalt järjekordse tasavägise lahingu 6 kg kuuliga tänavu juunioride MM normatiivi alistanud Kert Piirimäe (Koigi KJK, 18.79) ja Jander Heil (KJS Sakala, 18.65). Seekord läheb omavahelise paremusjärjestuse selgitamisel käiku meeste kuul raskusega 7,26 kg. Kuulitõuke meistritiitlit tuleb kaitsma Kristo Galeta (KJS Sakala).

Meeste teivashüppes on tiitlipretendendiks hooaja edetabelijuht, tänavu isikliku rekordi 5.11-ni viinud ja juunioride MM-normatiivi täitnud Sander Moldau (KJK Vike). Stardinimekirjas paremuselt järgmise hooaja tippmargiga (4.85) on Robin Nool (SK Elite Sport). Teivashüppes püüavad oma isiklikke tippmarke parandada ka meie tänavuste talviste mitmevõistluse Eesti meistrivõistluste esikolmikumehed Mikk Meerents (Tallinna SS Kalev), Janek Õiglane (Audentese SK) ja Kristjan Rosenberg (EMÜ SK). Kõrgushüppes püüab Meerents tänavuse mitmevõistluse tiitli kõrvale ka üksikala Eesti meistritiitlit. Rosenberg võistleb lisaks kaugushüppes. Meerents ja Õiglane konkureerivad ka 60m tõkkejooks.

Võistluste ajakava leiab siit