Avakohtumise edukaimana tõi Järvamaa diagonaalründaja Ilmar Mõttus 23 punkti, jäädes 17-ga plussi. Kristjan Õuekallas lisas 22. Rakverel jaotus skoor ühtlasemalt: Andris Õunpuu ja Tanel Uusküla saldoks jäi 19, Kaupo Kivisild ja Kevin Saar lisasid 17. Neist viimane lõi punktiks aga vaid 16 tõstet 45st.

Teises paaris sai avaedu Tartu Bigbank, kes alistas TTÜ 3:1 (25:23, 23:25, 25:16, 25:22). Pealinnaklubi oli püstihädas Meelis Kivisillaga, kelle blokist ei suudetud kuidagi mööda mängida. Endine Eesti koondislane kogus 17 punkti, millest koguni üheksa (!) tulid sulustamisega. Just hea blokitöö oligi Tartu üks edu pante. Sulustamisega teenis meeskond 23 punkti, TTÜ kümme.

Suuremat panust ootab TTÜ kindlasti ka veerandfinaalseeriaks endisele koduklubile appi tulnud Mart Tiisaarelt ja Kusti Nõlvakult. Diagonaalründaja tõi küll võistkonna parimana 15 punkti, ent realiseeris 43 tõstest vaid 14. Sidemängija Nõlvaku saldosse kogunes viis punkti. Avamängule on järgnenud aga peaaegu nädala jagu pausi, kus mehed on saanud võistkonnaga koos trenni teha ja paremini kokkumängu lihvida.

Juhul kui poolfinalisti selgitamiseks läheb vaja kolmandat mängu, toimub see neljapäeval, 24. märtsil. Põhiturniiri kaks paremat ehk Pärnu Võrkpalliklubi ja Tallinna Selver pääsesid otse poolfinaali.

Delfi TV leiad siit: tv.delfi.ee