Kuu aega tagasi toimunud matšid olidki Selveri viimased võistluskohtumised. „Oleme mängupausil nii korralikult treeninud, kui kevadised viirushaigused vähegi lubanud on. Treeningpartneriteks oleme kasutanud Saja Liiga finaliste Jelgavat ja Pärnut, oleme nii kontrollmängudes kui treeningutel näidanud igati korralikke sooritusi ja nüüd ootame huviga võistlusmänge,” tutvustas vahepealset perioodi Selver Tallinna peatreener Rainer Vassiljev.

„Haigustega kimpus olnud mängijad on tervenemas ja loodame, et haigused segasid meid treeningperioodil, ent mitte enam mängudes,” lisas ta. Siiski on õhus võimalus, et mõni mängija peab hiljuti põetud haiguse tõttu täna algava seeria avakohtumise vahele jätma. Täpsemalt saab see selgeks hommikul.

Erinevalt Selverist on Rakvere pärast viimast omavahelist mängu pidanud viis võistluskohtumist. Esmalt kaks matši Saja Liiga finaalturniiril ning seejärel tasavägine meistrivõistluste veerandfinaalseeria Järvamaa Võrkpalliklubiga. „Ettevalmistus poolfinaaliks on läinud plaanipäraselt, saime veerandfinaalist kaasa head mängud ja oleme algavaks seeriaks valmis,” kinnitas Rakvere juhendaja Urmas Tali.

Poolfinaalist edasipääsuks on vaja kolme võitu.

Delfi TV leiad siit: tv.delfi.ee