"Mis puudutab Neinar Seli kriminaalkaristust, siis see on minu jaoks täiesti pseudoteema, aga las see jääda nende niiditõmbajate südametunnistusele. Aga küsimusele vastates: teie tegelete siin praegu mingi vale asjaga. See ei ole see stuudio ja see koht. Sellisel teemal ma teiega siin ei suhtle."

Endine tipppurjetaja ja ärimees Tõnu Tõniste ütles oma lõppsõnas, et teda valides saab spordirahvas ausa ja apoliitilise presidendi, kellel pole kapis ühtegi luukeret. "Meil on võimalus teha ühiselt ajalugu. EOK-d hakkaks juhtima endine tippsportlane. Ma tunnen sporti A-st kuni viimaste tähtedeni välja. Tean sportlaste hingeelu ja valupunkte. Luban seista ausa ja läbipaistva spordi eest. Mul ei ole luukeresid, ma olen apoliitiline ja see lubab mul poliitikutega hästi läbi saada," ütles ta.

Jüri Ratas lubas, et pühendab valituks saades end täielikult EOK tööle. "Mind valides luban, et võtan seda ainukese põhitööna ja pühendan end esmaspäevast pühapäevani spordi headele ja kindlasti ka halbadele päevadele."

Sõõrumaa teatas, et koos temaga pääseks EOK juhtimise juurde ka Tõniste. "Kui te valite mind EOK juhiks, siis ma luban käivitada süsteemi, kus me ühendame oma jõu ja hääle. Meid saab olema palju, meie lapsed tegelevad rohkem liikumisega ja naudivad eluterveid aastaid. Kui te mind valite, saate suure tõenäosusega Tõnu kaasa!"

Loe blogist, millest Delfi otsestuudios veel räägiti!