Teise perioodil suurendati vahe paar korda 15 ja kord 16-punktiliseks, kuid Rock hoidis mingitki põnevust, kui vähendas poolajaks Cramo edunumbrid kümnele - 51:41. Sama stsenaarium toimus ka kolmandal veerandil, kui Cramo üritas eest ära minna, kuid Rock hoidis vahet mõistlikuna ning enne perioodi oli vahe veel 14 silma.

Neljanda veerandi alguses tegi Cramo aga kiire 10:0 spurdi ning sellega oli mängu saatus ka otsustatud. Tallinlased juhtisid veel lausa 26 punktiga ja oli võimalus visata 100 täis, kuid natukene jäi puudu ning lõpusireeni kõlades näitas tabloo Kalevi väga veenvat 97:81 võitu.

Teisele mängule mõeldes pole Kalev/Cramol ilmselt palju muuta. Esimeses finaalmängus olid poolfinaali vahele jätnud Sten-Timmu Sokk ja suts pikemalt vigastuspausilt naasnud Mario Delaš mänguvormis ning mõlemad alustasid lausa algviisikus.

Ka mänguliselt pole Cramo peatreeneril Alar Varrakul suuri etteheiteid, kui ainult siis kaitses, sest Rockil lasti visata 81 punkti, mida on natukene liiast. Samas meestel ei tulnud võitlemisvaimust absoluutselt puudu ning tallinlased tegid väga südika esituse.

TÜ/Rocki on enne teist mängu mõtteainet küllaga. Alustuseks pole mängijate tervisega seis kõige roosilisem. Niikuinii ollakse ilma Timo Eichfussita, kuid vigasena mängib praegu finaale ka nende tugitala Janar Talts.

Rocki õnneks on neil tagasi Brian Harper, keda Gert Kullamäe julges esmaspäeval kasutada esimest korda 19. minutil. Arvestades, et ameeriklase oli palliplatsil viimati Balti liiga poolfinaali korduskohtumises sisuliselt 2 kuud tagasi, tegi Harper avakohtumises väga südi esituse.

Siiski ei saa Kullamäe kohe kindlasti rahule jääda sellise mängu tulemusega. Kuigi statistiliste näitajate poolest olid võistkonnad küllaltki võrdsed, näitas mängupilt Kalev/Cramo täielikku domineerimist. Gert Kullamäel on, mida nuputada ning mida muuta. Kui loots leidis eelmine aasta Cramole vasturohu, siis võib arvata ja loota, et ta suudab seda ka tänavu.

Teine finaalmäng algab Saku Suurhallis kell 19.10, TV6 ja Delfi TV alustavad otseülekande 10 minutit varem ehk 19.00.