Olen oma elus küll kiiruseületamise eest trahvi saanud. Viimane kord sõitsin umbes neli kilomeetrit üle lubatud kiiruse ja sain vist üheksa eurot trahvi. Aga kiirustrahvid on minu puhul väga harv juhus.

Üks konkreetne asi, mis mind jubedalt häirib, on see, kui suunatuld ei näidata. Ma lähen lausa allergiliseks, kui seda ei tehta. Minu poolest saali ja sõida vahele, aga ole vunts ja näita suunatuld. See on nii elementaarne ja lihtne ning seda pole ju palju palutud, aga paraku ei saada sellega hakkama.

Ma ise ei sõelu autode vahel ja enamasti ikka näitan suunatuld. Selles mõttes olen ma keskpärane autojuht. Minu arust on Eesti liiklus päris viisakas. Eriti kui võrrelda Ida-Euroopa või Aasia liiklusega, kus ma olen sõitnud, siis läheb meil päris hästi.

On küll rullnokki ja sellest on muidugi kahju, et nad ikka veel eksisteerivad, aga tegelikult on neid vähe. Kui me ise natuke pinget maha võtame ega keskendu liiklusele nii, nagu tegemist oleks maailma kõige olulisema asjaga, siis ma arvan, et kõik jõuavad kenasti kohale ja pole hullu midagi.