Restoranis Konrad pakutavad toidud paistavad silma nii täiuslikkuseni lihvitud ilusa välimuse kui ka omavahel harmoneeruvate maitsetega. Peakokk annab igale roale ja komponendile omapoolse huvitava nüansi, kombineerides eri riikide kööke. Näiteks võib Konradi menüüst leida tuunikalatataki yuzu-kastme ja wa- sabi-rabarberisorbetiga, dehüdreeritud hobuseliha gazpacho, kumõssi lume ja kuusevõrse pestoga, nori vahuga päevakala ning lillkapsameetriga (röstitud, püreestatud ja seejärel nöörilaadseks töödeldud lillkapsas) lihaveise sisefilee.

Restoranis Konrad pakutavad toidud paistavad silma nii täiuslikkuseni lihvitud ilusa välimuse kui ka omavahel harmoneeruvate maitsetega. Peakokk annab igale roale ja komponendile omapoolse huvitava nüansi, kombineerides eri riikide kööke. Näiteks võib Konradi menüüst leida tuunikalatataki yuzu-kastme ja wa- sabi-rabarberisorbetiga, dehüdreeritud hobuseliha gazpacho, kumõssi lume ja kuusevõrse pestoga, nori vahuga päevakala ning lillkapsameetriga (röstitud, püreestatud ja seejärel nöörilaadseks töödeldud lillkapsas) lihaveise sisefilee.

Restoranis Konrad pakutavad toidud paistavad silma nii täiuslikkuseni lihvitud ilusa välimuse kui ka omavahel harmoneeruvate maitsetega. Peakokk annab igale roale ja komponendile omapoolse huvitava nüansi, kombineerides eri riikide kööke. Näiteks võib Konradi menüüst leida tuunikalatataki yuzu-kastme ja wa- sabi-rabarberisorbetiga, dehüdreeritud hobuseliha gazpacho, kumõssi lume ja kuusevõrse pestoga, nori vahuga päevakala ning lillkapsameetriga (röstitud, püreestatud ja seejärel nöörilaadseks töödeldud lillkapsas) lihaveise sisefilee.

Restoranis Konrad pakutavad toidud paistavad silma nii täiuslikkuseni lihvitud ilusa välimuse kui ka omavahel harmoneeruvate maitsetega. Peakokk annab igale roale ja komponendile omapoolse huvitava nüansi, kombineerides eri riikide kööke. Näiteks võib Konradi menüüst leida tuunikalatataki yuzu-kastme ja wa- sabi-rabarberisorbetiga, dehüdreeritud hobuseliha gazpacho, kumõssi lume ja kuusevõrse pestoga, nori vahuga päevakala ning lillkapsameetriga (röstitud, püreestatud ja seejärel nöörilaadseks töödeldud lillkapsas) lihaveise sisefilee.

Restoranis Konrad pakutavad toidud paistavad silma nii täiuslikkuseni lihvitud ilusa välimuse kui ka omavahel harmoneeruvate maitsetega. Peakokk annab igale roale ja komponendile omapoolse huvitava nüansi, kombineerides eri riikide kööke. Näiteks võib Konradi menüüst leida tuunikalatataki yuzu-kastme ja wa- sabi-rabarberisorbetiga, dehüdreeritud hobuseliha gazpacho, kumõssi lume ja kuusevõrse pestoga, nori vahuga päevakala ning lillkapsameetriga (röstitud, püreestatud ja seejärel nöörilaadseks töödeldud lillkapsas) lihaveise sisefilee.

Restoranis Konrad pakutavad toidud paistavad silma nii täiuslikkuseni lihvitud ilusa välimuse kui ka omavahel harmoneeruvate maitsetega. Peakokk annab igale roale ja komponendile omapoolse huvitava nüansi, kombineerides eri riikide kööke. Näiteks võib Konradi menüüst leida tuunikalatataki yuzu-kastme ja wa- sabi-rabarberisorbetiga, dehüdreeritud hobuseliha gazpacho, kumõssi lume ja kuusevõrse pestoga, nori vahuga päevakala ning lillkapsameetriga (röstitud, püreestatud ja seejärel nöörilaadseks töödeldud lillkapsas) lihaveise sisefilee.

Restoranis Konrad pakutavad toidud paistavad silma nii täiuslikkuseni lihvitud ilusa välimuse kui ka omavahel harmoneeruvate maitsetega. Peakokk annab igale roale ja komponendile omapoolse huvitava nüansi, kombineerides eri riikide kööke. Näiteks võib Konradi menüüst leida tuunikalatataki yuzu-kastme ja wa- sabi-rabarberisorbetiga, dehüdreeritud hobuseliha gazpacho, kumõssi lume ja kuusevõrse pestoga, nori vahuga päevakala ning lillkapsameetriga (röstitud, püreestatud ja seejärel nöörilaadseks töödeldud lillkapsas) lihaveise sisefilee.

Loe hiljem
Jaga
Kommentaarid