Kuidas panna lapsed päris toitu sööma? Valik olgu mitmekülgne!
Sotsioloogiadoktorist toidublogija ja mitme kokaraamatu autor Pille Petersoo on ilmselt enim tuntud kui Eesti ühe suurema retseptikogu Nami-Nami asutaja ja perenaine. Andmebaas, mida nüüdseks uurib 7000–8000 külastajat päevas, sai alguse juba koolieas, kui Pille kleepis ajakirjaväljalõikeid suurde ruudulisse kaustikusse. Hiljem kirjutas ta retsepte juba perfokaartidele. Kui kokandushuviline Pille 1998. aastal Šotimaale õppima läks, hakkas ta oma koju jäänud kogust puudust tundma. Nõnda tekkiski plaan retseptid internetti panna. Kuigi elektrooniline andmebaas oli mõeldud enda tarbeks, selgus mõne aja pärast, et see oli ootamatult populaarseks muutunud. Nüüdseks on appi palgatud neli toimetajat, kes aitavad kogu korrastada, retsepte katsetada, roogi pildistada ja artikleid kirjutada.