Parim noor ajakirjanik on samuti Eesti Päevalehest: Laura Mallene.
Tuuli Jõesaar
Parima pressivideo preemia pälvisid Eesti Päevalehe reporter Mihkel Tamm ja Delfi TV videospetsialist Mark Šandali saate „Sensor” videoloo eest „Millised šansid on keskmisel Eesti mehel saada politsei eliitüksusesse?”.
Laura Mallene
Multimeedia kategoorias kuulutati parimaks Delfis mullu novembris ilmunud töö „EV 100 nädala projekt: MAJAD”, mille autorid on Delfi loovjuht Ester Vaitmaa, fotograafid Tiit Blaat, Rauno Volmar ja Madis Veltman ning kujundajad Heleri Kuris, Liisi Viskus, Alari Heinsoo ja Mart Nigola.
Mihkel Tamm
Eesti Päevaleht/Delfi noppis ka ühe kujundusauhinna: kujunduse digitaalsete üksikprojektide kategoorias tunnustati Sanel Mittalit projekti „Mõjukad” eest.
Ester Vaitmaa (keskel) ja tema tiim

Teistest Ekspress Meedia väljaannetest pälvis arvamusloo auhinna Eesti Ekspressi ajakirjanik Krister Kivi looga „Minge kukele oma spordiga!” ja Bonnieri preemia Marian Männi artiklitega endise maaeluministri Martin Repinski kohta.

Eesti Päevalehe ja Delfi peatoimetaja Urmo Soonvaldi sõnul on preemiad toimetustele suur rõõm ja tunnustus. „Õnnitlen võitjaid, aga kindlasti tuleb õnnitleda ka neid, kes on toimetustes võitjate abi- ja taustajõud. Iga lugu ja projekt on meeskonnatöö ning tänaõhtune prožektorivalgus peaks jõudma kõigini. Eelkõige teeb südame rõõmsaks, et oleme saanud esikohad nn tulevikuvaldkondades ehk video-, multimeedia- ja digitaalse üksikprojekti kategoorias. See tähendab, et meie valitud tee video- ja interaktiivse maailma tähtustamisel on osutunud õigeks,” lausus ta.

Olemuse kategoorias pälvis preemia Jaanus Piirsalu Postimehest. Aasta ajakirjanikuks kuulutati Koit Brinkmann Äripäevast.