22.04.2017, 00:05
Parima risoto saladused
Itaaliast pärit riisiroog on populaarne nii restorani- kui ka koduköögis. Risoto valmistamine pole raketiteadus, kuid õige tekstuuriga riisiroa saamiseks on vaja teada õigeid nippe.
FOTO:
Itaaliast pärit riisiroog on populaarne nii restorani- kui ka koduköögis. Risoto valmistamine pole raketiteadus, kuid õige tekstuuriga riisiroa saamiseks on vaja teada õigeid nippe.
Minu arvates tuleb parim risoto just ise tehes, sest siis saab kujundada meelepärast maitset ja valmistada rooga hoole, armastuse ja täieliku pühendumusega, mida professionaalses köögis alati ei pruugi jätkuda. Pealegi saab kodus risotot nautida kohe pärast valmimist, mis on väga oluline, sest potti jäänud riis küpseb peagi liiga pehmeks ja kaotab õige tekstuuri.
Oled juba tellija?