Mulle tundub, et sinust on saanud kõige klassikalisem äärmuslane, kes lähtub põhimõttest — kõik, kes ei ole meie poolt, on meie vastu.

Jevgeni väljaütlemised näitavad väga otseselt, et ideed on otsas. Seetõttu kordavad sotsid ikka uuesti ja uuesti oma ainsat mantrat — kõik teised on süüdi ning ainult nemad teavad, kuidas on Eesti rahvale õigem ja parem.

Öelge kas või üks uus idee, mille on sotsid või Jevgeni Ossinovski sel aastal välja pakkunud, mis viiks Eestit päriselt edasi? Moosisaiade keelustamine?! Suhkrumaks?! Nalja teete või? Need on vaid üksikud näited keeldude ja käskude ühiskonnast, kuhu Jevgeni Ossinovski ihkab Eestit tüürida.

Reaalsus on see, et Ossinovski ja sotsid on hädas. Teisiti ei ole võimalik seletada nende asendustegevuste jada ja meeleheitlikku katset sildistada, keelata ja käskida. Olukorras, kus me vajame pikka visiooni Eesti ees seisvate väljakutsete lahendamiseks — nagu näiteks rahva arvu taas tõusule pööramine, tööjõupuuduse leevendamine, majanduskasvu ja julgeoleku tagamine — tegelevad sotsid moosisaiade, tätoveeringute, solaariumi ja alkoholi keelamisega.

Veel kord — need ei ole ideed, mis meie riiki edasi viivad. Vastupidi, need on tagurlikud ideed, mis pärsivad ettevõtlikkust, julgust ja pealehakkamist ja selle kaudu halvavad meie majandust. Raha riigikassasse tuleb aga just ettevõtjatelt ja tööinimestelt, keda Ossinovski poliitika kägistada püüab.

Sotsid on alles kaheksa kuud olnud oma unistuste valitsuses ning juba on Ossinovski appi võtnud oma ainsa ja vana-tuttava relva — Reformierakonnaga hirmutamise. Nõrk, Jevgeni. Väga nõrk.