Vastupidiselt sotsidele oleme seisukohal, et siin ei tohi olla mingitki kohta ideoloogial, poliitilistel mängudel, onupojapoliitikal ega klikihuvidel. Sotsid on aga valmis võimuhimu ning enda sallimatu agenda nimel kõiki need positiivsed asjad ja inimesed heaolu kohtadel hülgama. Tallinnas kõneleb see selget keelt soovist luua koalitsioon Keskerakonna korruptsioonist läbiimbunud venemeelse seltskonnaga, mida kinnitas ka Eiki Nestor.

Paremerakonnad on nõus oma erimeelsuste kiuste Keskerakonna kukutamise nimel koostööd tegema, sest sellest võidaks nii Tallinna kui ka kogu Eesti poliitiline kultuur. Sotside teade, et nemad paremerakondade koostöös EKRE tõttu ei osale, on märk sellest, et neil on Keskerakonnaga salajane kokkulepe juba sõlmitud.

Kõige rohkem on kahju sotside valijast, kellele erakonna juhid on aastaid rääkinud, kuidas nad tahaksid võimult kukutada Savisaare ja Keskerakonna.
Teisiti ei ole võimalik seletada sotside valimiseelseid liivakastimänge. Kõige rohkem on kahju sotside valijast, kellele erakonna juhid on aastaid rääkinud, kuidas nad tahaksid võimult kukutada Savisaare ja Keskerakonna. Tegelikult ei astu sotsid selles suunas ühtegi sammu. Valija peab arvestama, et kui annab hääle sotsidele, siis läheb see Keskerakonna võimu kinnistamiseks.

Nende skeemitamiste, väiklaste mängude ja teistele erakondadele vastandumisega positsioneerivad sotsid ennast nurka. Ma ei saa öelda, et mul sellest kahju oleks. EKRE seisab nii Tallinnas, Tartus, Pärnus kui kõikides ülejäänud omavalitsustes näoga rahva poole ning me kavatseme ka edaspidi hoolitseda inimeste huvide ja heaolu tagamise eest. Sotside püüd võtta emade, laste ja elanike arvelt mingit kahtlast poliitilist profiiti ja võimu, on äärmiselt hale, kuid ootuspärane. Sotsid on paljastanud enda tõelise pale – kõik jutud nende hoolivusest on tegelikult tühipaljas bluff.